Speltips Torino – Sassuolo 17/3: Slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 17 mars 2021

Torino behöver alla poäng man kan ta och har slagläge hemma mot Sassuolo onsdagen den 17 maras 2021 i Serie A.

Torino - Sassuolo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är fortfarande en tabell som haltar en aning, men i runda slänger återstår det tio-tolv omgångar att spela av den italienska fotbollen och Serie A den här säsongen.

Det innebär att vi går in i den fas av säsongen som är allra mest spännande och inte minst gäller det bottenstriden, som i mina ögon involverar nästan hälften av lagen. Det kan fortfarande hända mycket i bottenstriden innan säsongen är över.

Det här är också den del av säsongen som blir mer intressant för den som kanske inte följer ett specifikt lag, men som vill ha spänning på en högre nivå.

Ett lag som inför säsongen hade höga mål och som annonserade att man siktade mot Europa är Torino, som däremot har haft en usel säsong och som efter 25 spelade matcher inte ens har snittat en poäng per match.

I skrivande stund har man 20 poäng och det innebär att det är två poäng upp till säker mark, men inför matchen mot Sassuolo har man fördelen av att ha spelat två matcher färre än alla andra lag på den nedre halvan. Man har alltså allting i egna händer fortfarande.

Sassuolo är inte omöjliga

Ett annat lag med Europaambitioner inför säsongen är Sassuolo, men inte heller i det fallet har säsongen blivit helt som man hade hoppats på.

Nu är Sassuolo i för sig ett lag på övre halvan och det lag förutom de sju största som ligger bäst till, precis som planerat, för att nå Europa.

Men det är också elva poäng upp till en Europaplats och då är man extremt beroende av andra resultat för att kunna ta sig upp på en sådan. Det är också uppenbart att Sassuolo inte har presterat på en tillräckligt hög nivå den här säsongen för att få det att lyfta.

Inter komer från två raka förluster, men hade innan det en ganska bra trend. Jag tror att man har goda chanser att skrälla mot Sassuolo.

X (oavgjort) spelas till 3,40 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,40
Bolag: Betfair
Spelstopp: 15:00, onsdag 17 mars 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: