Speltips Torino – Udinese 22/11: Jämna förutsättningar

Martin Efvergren Publicerat: 22 november 2021

Förutsättningarna är jämna när Torino tar emot Udinese i den sena matchen från Serie A denna måndagskväll. Matchen spelas den 22 november 2021 med avspark kl 20.45.

Torino – Udinese

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ivan Juric har fått okej start på sitt nya jobb som tränare för Torino. Han har bidragit med en bättre defensiv stabilitet men poängmässigt har man inte riktigt lyft. Av de senaste fem matcherna har man vunnit varannan och förlorat varannan.

Innan landslagsuppehållet föll man borta mot Spezia med 1-0 och dessförinnan vann man hemma mot Sampdoria med 3-0. Man har därmed vunnit sina två senaste hemmamatcher men förlorat sina tre senaste bortamatcher.

Totalt har Torino spelat ihop 14 poäng på 12 matcher, vilket ger en tolfte plats i Serie A inför den trettonde omgången. På samma poäng men med sämre målskillnad hittar vi kommande motståndaren Udinese.

Luca Gottis Udinese lyckades vinna sin senaste match hemma mot Sassuolo med 3-2. Man vände då ett 1-2-underläge till seger och i slutminuterna blev även Jean Makengo utvisad, vilket gör att han är avstängd den här matchen.

Man bröt därmed en svit på hela åtta matcher utan seger. Av dessa åtta hade man förlorat fyra och kryssat fyra. I den näst senaste matchen föll man med 2-0 borta mot Inter. Dessförinnan hade man kryssat i fyra raka matcher.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla lag

Förra säsongen slutade Udinese på 14:e plats i Serie A medan Torino tog tre poäng färre och slutade precis ovanför nedflyttningsstrecket på 17:e plats. Väldigt lite skiljde med andra ord lagen åt då och nu, inför den 13:e omgången, ligger de på samma poäng.

Förutsättningarna och slagstyrkan mellan de här båda lagen är med andra ord likvärdig. Förra säsongen vann Udinese det första mötet med 3-2 borta medan Torinoa vann i Udine med 1-0. Historiskt sett, längre bakåt i tiden, är det också ytterst jämnt.

I kraft av hemmaplansfördel står Torino som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner ger omkring 2.08 gånger insatsen.

Torino främsta problem förra säsongen var att man släppte in för många mål. Nye tränaren Ivan Juric är erkänt skicklig på att organisera en stabil defensiv och det har han visat under inledningen av den här säsongen.

Torino har bara släppt in 12 mål på 12 matcher men samtidigt har man bara gjort 15 mål framåt. Det gör Torino till Serie A:s målsnålaste lag så här långt med ett snitt 2.25 gjorda/insläppta mål per match. Udinese har en målskillnad på 15-18 och tillhör även de de målsnålare lagen i serien.

Mycket talar således för en mer tillknäppt tillställning här. Torino har det, på pappret, något vassare laget och på hemmaplan är man rättmätiga favoriter. Men det lär bli en jämn tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 1.72 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 22 november 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: