Speltips Udinese – AC Milan 11/12: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 11 december 2021

Udinese tar emot serieledarna AC Milan i den 17:e omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 11 december 2021 med avspark kl 20:45.

Udinese – AC Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Udinese inledde säsongen i Serie A på ett lovande sätt men har sedan dess tappat fart. Efter 16 spelade matcher ligger man på en 14:e plats med 16 inspelade poäng.

På de tre första omgångarna tog Udinese sju poäng efter att ha vunnit två samt kryssat i premiären mot Juventus. På de 13 resterande seriematcherna som man spelat har man sedan bara tagit en enda seger. Av de fyra senaste matcherna har man kryssat två samt förlorat två. I måndags föll man med 3-1 borta mot Empoli.

Nu väntar så tufft motstånd då serieledarna AC Milan kommer på besök. De har, efter två raka förluster i ligan, studsat tillbaka och vunnit sina två senaste matcher.

I veckan åkte man emellertid på en tung förlust hemma mot ett reservbetonat Liverpool i Champions League. Därmed slutade man sist i gruppen och kan nu helt fokusera på ligaspelet.

Förra helgen vann man med 2-0 hemma mot Salernitana och nu behöver man studsa tillbaka efter misslyckandet i Champions League.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen given Milan-seger

AC Milan rivstartade den här säsongen och har lyckats behålla sin tätposition under hela hösten. För att dessutom räcka till i Champions League har truppen visat sig vara något för smal och man dras nu med en hel del skador. Vad gäller jakten på scudetton var det sannolikt bara bra att man slutade sist i gruppen.

På Milans skadelista finns i skrivande stund sju spelare. Däribland Kjaer, Leao, Giroud, Rebic och Castillejo. Zlatan Ibrahimovic spelade hela matchen mot Liverpool i onsdags och det återstår att se om han är fit for fight till den här matchen.

Efter förlusterna mot Fiorentina och Sassuolo var känslan att Milans formkurva var på väg nedåt. På så vis var det lägligt att man hade seriens, just nu, två sämsta lag (Genoa och Salernitana) i de nästföljande omgångarna. Insatsen mot Liverpools B-betonade manskap talar dock för att Milan inte är lika bra nu som man var under inledningen av säsongen.

Nu ställs man så återigen mot ett relativt formsvagt lag från den nedre halvan av tabellen. Udinese har visserligen varit ganska svårslagna men har väldigt svårt att vinna matcher.

AC Milan gäller, med all rätt, som favoriter inför den här matchen men jag tar inte för givet att man kommer ro hem tre poäng.

Desto mer tycker jag talar för att det kan komma att göras en del mål i den här matchen. Udinese kommer från två målrika matcher och har ett snitt på 3.00 gjorda/insläppta mål per match. Milans snitt ligger på 3.31 och det har gjorts över 2.5 mål i 4 av deras 5 senaste matcher.

Sammantaget gör detta att mitt spel på den här matchen blir att det kommer göras över 2.5 mål till fina 1.96 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 11 december 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: