Speltips Udinese – Hellas Verona 30/1: Intressant möte

Axel Sjödin Publicerat: 29 januari 2023

Udinese och Hellas Verona avslutar en intressant omgång från Serie A under måndagskvällen.

Udinese - Hellas Verona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hellas Verona har gjort ett ryck i botten och har börjat närma sig Sassuolo uppe på säker mark, men det kommer inte att bli lätt att få med sig poäng hem från Friuli under måndagen. Udinese är det lag som ligger närmast topp sex i tabellen, men är rejält avsågade från topplagen, trots en fantastisk säsongsinledning.

Udinese inledde säsongen helt otroligt bra med en lång vinstsvit där de slog flera toppklubbar, men det gick utför snabbt därefter. Ingen är nog förvånad över att Udinese inte kunde hålla i den fina form som de visade upp inledningsvis, men framgångarna avtog väldigt tvärt.

Nu senast så vann de i alla fall borta mot Sampdoria efter att Kingsley Ehizibue kunde avgöra först i den 88:e minuten med matchens enda mål. Vinsten innebär att de tillslut kunde avsluta en tio matcher lång svit utan vinster i ligaspelet, då senaste vinsten innan dess kom mot just Hellas Verona på Bentegodi precis i inledningen av oktober.

Men segern kom till ett pris då det nu står klart att Gerard Deulofeu behöver operera knät efter en skada han åkte på. Deulofeu har varit en av Udineses bästa spelare under hösten och det är ett tungt avbräck.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hellas Verona har vaknat till liv

Gästerna har inlett det nya året mycket bättre än vad de lyckades med i höstas och kanske kan de rädda sig kvar från Serie B. Vid årsskiftet så stod de på fem poäng och var totalt avsågade nere i botten. Men nu har de under loppet av fyra matcher lyckats mer än fördubbla sin poängskörd genom två vinster och ett kryss.

Deras nya tränare Marco Zaffaroni har fått en väldigt bra start på sin sejour i klubben och verkar ha lyckats vända den negativa utveckling som Gabriele Cioffi inte förmådde göra. Det finns dock fortsatt mycket arbete kvar att göra, då de har fem poäng upp till säker mark där Sassuolo befinner sig. De grönsvarta har dock haft en fruktansvärt dålig form och kan Hellas fortsätta såhär så kan avståndet krympa snabbt.

Zaffaroni har fått koll på defensiven, vilket resultaten på senast vittnar om. Bara två insläppta mål på fyra matcher är en väldigt klar förbättring från hur det såg ut i höstas. Udinese är favoriter, men utan Deulofeu så saknar de lite spets. Spelvärdet ligger i mitt tycke klart på att Verona kan få med sig ett resultat här. Vi spelar därmed på dubbelchans X2 kombinerat med ett spel på under 3,5 mål för 2.40 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 3,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 30 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: