Speltips Udinese – Inter 1/5: Måstematch

Axel Sjödin Publicerat: 1 maj 2022

Efter Milans match tidigare under dagen så är det Inters tur att möte Udinese borta i jakt på sin stadsrival.

Udinese - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kampen om Lo Scudetto är fortsatt dramatisk då den under veckan tog ännu en vändning. Inter förlorade borta mot Bologna efter en hiskelig målvaktstavla och svårigheter att lägga mål för Inters del. Milan leder nu med två poängs marginal och Inter har inte längre en match tillgodo att försöka ta ikapp försprånget. De har inte längre saken i sina egna händer, men däremot ett betydligt lättare spelschema än sina stadsrivaler i de fyra avslutande omgångarna.

Bologna borta var den tuffaste matchen kvar på säsongen, men trots detta så klev Inter in som klara favoriter på Renato Dall’Ara i onsdags. Nittio minuter senare så var det dock ett frustrerat Inter som lämnade plan tomhänta.

Med tanke på att Milan uteslutande möter motstånd från de övre tabellhalvan, medan Inter bara möter lag från den lägre så är det långt ifrån över ännu. Det går absolut att argumentera för varför Inter skulle vara favoriten i den här läget till och med.

Inter saknar fortsatt Alessandro Bastoni och Robin Gosens här samtidigt som Hakan Calhanoglu har dragit på sig en avstängning inför mötet. Men i övrigt så har Simone Inzaghi resten av truppen till sitt förfogande och bör ses som väldigt klara favoriter mot Udinese här.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det alltid lika luriga Udinese

Udinese är ett lag som det är ytterst svårt att veta var man har och de har överraskat flera gånger under våren. Inte minst i den senaste omgången där de körde över Fiorentina med 4-0 på Artemio Franchi, att vinna på bortaplan mot ligans näst starkaste hemmalag den här säsongen på det sättet är verkligen imponerande.

Det var Fiorentina som styrde matchen helt och hållet nästan, men Udinese är taktiskt skickliga med skärpa i offensiven och kunde straffa La Viola med snabba och effektiva omställningar.

Inter får se upp ifall de inte ska gå in i samma fälla som många andra toppklubbar har gjort under våren. Udinese har bara förlorat hemma fyra gånger under hela säsongen och är definitivt förmögna att sätta käppar i hjulet för Inter här, något som hade varit dödsstöten för deras titelambitioner.

Udinese brukar allt som oftast lyckas trycka dit en boll åtminstone och på senaste har de spelat flera målrika matcher. För 1.67 hos Bethard spelar vi på att matchen slutar med över 2,5 mål.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.67
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: