Speltips Udinese – Inter 23/1: Favoritspel

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

Inter gäller som klar favorit borta mot Udinese i italienska Serie A lördagen den 23 januari 2021. Vi rekar med odds på förhand.

Udinese - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett kvällsmöte mellan Udinese och topplaget Inter väntar på lördagen, och det finns all anledning att förvänta sig underhållning den här gången.

Det finns också ett stort övertag för Inter när det kommer till möten med Udinese, ett övertag som är högst relevant att ha med sig på förhand. I de elva senaste matcherna har det slutat med vinst för Inter nio gånger om. Det är knappast en slump och är snarare ett tydligt tecken på vilket övertag man har.

Som om det inte vore nog med det har Inter har också hållit nollan i fem raka matcher mot Udinese, och har inte förlorat sedan 2017. Det ska med andra ord mycket till för att det inte ska sluta med en vinst här för bortalaget.

Efter den svaga trenden i Champions League under hösten har det varit ett klart bättre Inter, som dominerar i ligan och som har skaffat sig ett ordentligt övertag att gå på.

Just nu har man 40 poäng på 18 omgångar, ett bra facit, men måste fortsätta vinna sina matcher för att inte låta serieledande AC Milan dra ifrån ytterligare.

Inga konstigheter här

Inter kommer till den är matchen efter att ha vänt sin något sämre trend i januari månad. Först förlorade man mot Sampdoria, för att sedan kryssa i det intensiva lunchmötet med AS Roma för några veckor sedan. Men efter vinsten mot Juventus senast är frågan om laget inte är tillbaka? Det är min känsla.

Udinese har det väsentligt tyngre och har varit en del av bottenstriden från starten av den här säsongen, och det finns inte mycket som talar för att man ska kunna vända den negativa trenden. Man känns inte som ett tillräckligt bra lag.

Å andra sidan kunde man streta emot okej i veckan, hemma mot Atalanta, så det finns en förmåga att ställa till det mot bättre lag.

Inter vinner spelas till 1,67 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 1,67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, lördag 23 januari 2021
TV:  cmorelivefyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: