Speltips Udinese – Juventus 2/5: Måstematch för Juve

Axel Sjödin Publicerat: 1 maj 2021

Juventus besöker Udine i detta svartvitrandiga möte för att försvara sin Champions League-plats.

Udinese - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter må ha stuckit iväg i toppen av tabellen, men striden om Champions League-platserna precis bakom är oerhört jämn och spännande nere i Italien just nu. Atalanta har fantastiskt nog klättrat förbi alla i tabellen upp till andraplatsen där de sitter på 68 poäng, bakom följer Napoli, Juventus och Milan alla på 66 poäng och bakom dem jagar Lazio på 61 poäng och en match mindre spelad som de antagligen kommer tilldelas tre poäng av från walk-over.

Det är ett getingbo i toppen med andra ord och varje match från och med nu kommer att vara oerhört viktig med så få omgångar kvar. Det hade blivit väldigt stora rubriker om Juventus skulle missa Champions League-kvalifikation efter att ha vunnit ligan nio år i rad.

Juventus har matcher mot både Milan och Inter kvar på spelschemat med fem omgångar kvar så det är i matcher som denna mot Udinese som de måste plocka trepoängare ifall de vill behålla sin plats i topp fyra. De lyckades inte senast mot Fiorentina i en match som slutade 1-1, men bör i alla fall ha goda chanser här att ta med sig tre poäng hem till Turin.

De har inga skador av vikt att rapportera heller, Danilo, Federico Chiesa och Álvaro Morata kan alla återvända till startelvan nu till helgen och det är bara Merih Demiral som står på skadelistan för “den gamla damen”.

Udineses form är tveksam

Zebrorna från Udine har än en gång hållit sig kvar i Serie A och kan efter förra helgens vinst mot Benevento med 4-2 äntligen slappna av lite grand. Tillsammans med vinsten mot Crotone för ett par omgångar sedan så var det vad som krävdes för att säkra kontraktet ännu en säsong.

Formen har dock inte varit något vidare på senare tid för Udinese och bortsett från segrarna mot bottenlagen har de även hunnit förlora mot nedflyttningskonkurrenter som Torino och Cagliari under den gångna månaden. Trots vinst senast mot Benevento så var de inte det bättre laget i matchen och lär få problem mot Juventus nu på söndag.

Jag tror att ett spel på att Juventus vinner mot noll hade varit bra här då oddsen för en rak tvåa är ganska låga. Det kanske känns konstigt när Udinese hittat nätet fyra gånger förra helgen, men alla kan lägga mål på Benevento. Udinese har däremot inte lagt mål på de tre senaste matcherna hemma på Stadio Friuli och för 2.50 hos Betfair känns det spelvärt med ett vinst mot noll-spel på Juventus här.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner mot noll
Odds: 2.50
Bolag: Betfair
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: