Speltips Udinese – Juventus 20/8: Svartvit premiär

Axel Sjödin Publicerat: 20 augusti 2023

Serie A har äntligen dragit igång och på söndagskvällen får vi följa mötet mellan Udinese och Juventus.

Udinese - Juventus

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det har varit relativt tyst på transfermarknaden för båda dessa klubbar, och det är i stort sett samma lag som under fjolåret som kommer att mötas i premiären på Stadio Friuli. Juventus gäller i vanlig ordning som klara favoriter i detta svartvitrandiga möte, men det är ingen lätt bortamatch de inleder säsongen med.

Udinese hade en helt fantastisk start på fjolårssäsongen där de låg hack i häl på ett högt flygande Napoli under de inledande sju omgångarna. Men därefter droppade de av rejält och var aldrig i närheten av en liknande svit igen. Det sammanföll med den tunga skadan på Gerard Deulofeu, som var lagets klart starkast lysande stjärna under säsongsinledningen senast.

Deulofeu har fortfarande inte återhämtat sig helt och hållet, och lär fortsatt vara borta i några veckor framöver. Det är ett tungt besked inför säsongspremiären och lär definitivt påverka deras vinstchanser mot Juventus. Vi får se ifall nyförvärvet Brenner från Cincinnati kan börja leverera framåt i hans frånvaro.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus har inte förändrat mycket under sommaren

Det har varit en lång transfercirkus kring Dusan Vlahovics vara eller icke vara i klubben under sommaren, och huruvida Romelu Lukaku skulle komma in som ersättare eller inte. Det är fortfarande oklart kring hur det blir i slutändan, men tills vidare är Vlahovic kvar och kommer att leda anfallet mot Udinese tillsammans med Federico Chiesa.

Det har som bekant stormat rejält kring Juventus under de senaste månaderna, och det kommer inte att bli något Europaspel för Den gamla damens del. Det gör att de helt och hållet kan fokusera på ligaspelet, där de lär sikta tillbaka mot toppen. Men det har inte varit något spännande transferfönster då Timothy Weah i stort sett är det enda nyförvärvet, utöver att de har knutit till sig spelare som bara var utlånade under fjolåret. Samtidigt har de tappat Ángel Di María och Juan Cuadrado, vilket gör att de saknar lite offensiv kreativitet.

Men Massimiliano Allegris Juventus behöver sällan mer än ett mål för att ta hem alla tre poäng, och det skvallrar lite om den matchbild vi kan förvänta oss. Så länge Allegri tränar Juventus så brukar spelet på Den gamla damen sitta, kombinerat med ett underspel på 3,5 mål. Det blir även spelet vi väljer här, och det hittar ni för 2.40 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, söndag 20 augusti
TV: 
Stream:  cmoresport logo