Speltips Udinese – Juventus 22/8: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 22 augusti 2021

Det blir ett svartvittrandigt derby i premiäromgången då Udinese välkomnar Juventus upp till Udine.

Udinese - Juventus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha varit en hårsmån från att missa att kvala in till Champions League i våras så lär Juventus återigen sikta på att uppnå inhemsk dominans. Efter nio raka ligatitlar slutade de alltså på fjärde plats efter mycket dramatik i den sista omgången. Ifall Napoli hade vunnit hemma mot Hellas Verona hade Champions League-platsen varit deras men det slutade 1-1 och Juventus kunde undvika ett praktfiasko med minsta möjliga marginal.

Andrea Pirlo fick såklart avsluta sitt tränaruppdrag hos La Vecchia Signora efter en sådan säsong och inför denna har de återigen hämtat in Massimiliano Allegri som lett dem till fem ligatitlar under 10-talet. Under uppehållet sedan 2019 har han intressant nog inte tränat någon annan klubb mellan utan går återigen in som Juventus huvudtränare som om ingenting hade hänt.

Likt de spanska storklubbarna har de trots en dålig säsong ur Juventusmått mätt inte öppnat plånboken under sommarfönstret. Det ännu inte över dock, men hittills har de bara hämtat in Manuel Locatelli från Sassuolo på en lånedeal. Locatelli var dock briljant under EM så det säkerligen ingen dålig värvning trots allt.

Juventus har också använt köpoptionen på lånet av Weston McKennie från Schalke 04, men det är inget nytt tillskott till truppen.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Udinese har försvagats

Som alltid så är det stor omsättning på spelarna i Udinese då ägarfamiljen Pozzo använder klubben som ett sätt att utveckla spelare de sedan säljer vidare. Pengarna återinvesteras dock inte i klubben utan istället investerar de huvudsakligen i deras brittiska klubb Watford som nyligen tagit klivet upp till Premier League igen. Det är tråkigt för Udineses supportrar, men det är i alla fall en ekonomiskt väldigt välskött klubb.

Den enda lite spännande värvningen de gjort är unge Lazar Samardzic från RB Leipzig, men i övrigt har det mest varit försäljningar. Bland annat har de sålt Rodrigo De Paul till Atlético Madrid som var deras överlägset bästa spelare förra året. Även Juan Musso har sålts till Atalanta för en bra peng och det återstår att se ifall Pozzo försöker hitta några prisvärda värvningar eller lån innan fönstret stänger.

I motsvarande möte förra året – där Cristiano Ronaldo tillslut avgjorde och höll Juventus kvar i CL-striden – så var Udinese det bättre laget och Rodrigo De Paul den bästa spelaren på plan. Det är däremot svårt att se hur de ska kunna utmana Juve i år när Allegri rattar dem samtidigt som hemmalaget är rakt av försvagade jämfört med förra säsongen fortfarande.

Deras försäsongsmatcher har varit väldigt upp och ned och troligtvis kommer det ta ett tag för Luca Gotti att sätta detta laget helt. Juventus som öppningsmatch kommer med all förmodan att vara en övermäktig uppgift och inte heller en match någon förväntar sig att de ska ta poäng ifrån.

Juventus besegrade i sin tur Atalanta med 3-1 under en vänskapsmatch förra lördagen och går in som stora favoriter här. Udinese som släppt in hel del mål under försäsongen kommer nog får det svårt under söndagen och vi spelar därmed på att Juventus gör över 1,5 mål för 1.56 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus över 1,5 mål
Odds: 1.56
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: