Speltips Udinese – Juventus 23/7: Spiken i kistan

Simon Pålsson Publicerat: 23 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Juventus har nästan chansen att säkra sin ligatitel om man plockar tre poäng borta mot Udinese torsdagen den 23 juli 2020 i Serie A.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det här såg länge ut att bli en säsong där Juventus på allvar skulle behöva kämpa för att bärga en ny titel, och ett år där man inte bara kunde räkna hem ännu ett guld utan vidare.

Men faktum är att det under långa delar varit en väsentligt jämnare säsong, och även om poängskörden på 80 poäng på 34 matcher är synnerligen god, är den inte fullt så överjävligt överlägsen som den har varit tidigare år. Relativt sett i förhållande till konkurrenterna.

Men sedan omstarten av den italienska fotbollen är det ett par lag som inte lyckats förmå att hitta tillbaka till glöden igen, och det har gjort att Juventus kunnat gå ifrån. Men det faktum att man exempelvis ligger 15 poäng efter Atalanta i målskillnad säger en del om att överlägsenheten inte varit så slående.

På torsdagskvällen spelar Juventus borta mot Udinese, och en vinst där gör att man hamnar på 83 poäng. Det är minst åtta poäng ner till närmast jagande lag med tre omgångar kvar att spela då. Det ska man såklart inte kunna tappa.

Kan Udinese ställa till det?

En viktig faktor i sådana här lägen är naturligtvis om lagen som står för motståndet har någonting att spela för. Den typen av motivator spelar stor roll för ett lags förmåga att prestera sitt allra yttersta.

Udinese har med stor säkerhet redan säkrat sitt kontrakt, men rent matematiskt är det inte i mål än och det kan det bli efter matchen mot Juventus. Men då krävs ett bra resultat.

Det ska sägas att Udinese har förlorat hela sex (!) raka matcher mot Juventus i tävlingssammanhang, och att det finns en tydlig maktbalans här. Det gör att vi har svårt att tro på någonting annat än en bortavinst.

Juventus vinner spelas till 1,62 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1,62
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, torsdag 23 juli
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo