Speltips Udinese – Salernitana 21/12: UPPSKJUTEN

Axel Sjödin Publicerat: 21 december 2021

Udinese tar emot tabelljumbon Salernitana i den tidiga matchen från Serie A på tisdagskvällen.

Udinese - Salernitana

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De svartvitrandiga från Friuli har stabiliserat sig strax söder om mitten i tabellen efter ett par lyckade resultat de senaste veckorna. När de nu tar emot jumbon Salernitana i usel form så lär de se sin chans att kunna fortsätta klättra något i den sista omgången innan juluppehållet.

Luca Gotti som har haft tränarjobbet sedan 2019 fick nyligen lämna sin post i Udinese efter att de förlorade mot Empoli med 1-3 och då inte hade vunnit på fyra matcher. Istället fick den assisterande tränaren Gabriele Cioffi ta över och han har gjort det så pass bra hittills att han kommer att få chansen som huvudtränare.

Sedan Cioffi tog över så har de lyckats kryssa hemma mot Milan, en match de sånär vann, men där Zlatan Ibrahimovic lyckades kvittera på tilläggstid. Därefter har de kört över Crotone i cupen och Cagliari i ligan med 4-0 som slutresultat två gånger om, vilket inte bådar gott för gästerna på tisdag.

Udinese har dessutom ett fördelaktigt skadeläge där de endast saknar Roberto Pereyra, medan Salernitana i sin tur har Leonardo Capezzi, Mamadou Coulibaly, Cedric Gongo och Matteo Ruggeri skadade. Även Stefan Strandberg och Federico Bonazzoli är tveksamma till spel för gästerna.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Prekärt läge för Salernitana

Salernitana sitter verkligen i en tuff sits med snart halva säsongen spelad. De är tabelljumbo med åtta poäng ihopskrapade såhär långt, och även om de bara är ett par poäng bakom Cagliari och Genoa så är det framförallt sättet de förlorar matcher på som gör att de framstår som det solklara bottenlaget i Serie A i år.

De har med god marginal gjort minst antal mål i serien med 11 på 18 matcher och har dessutom släppt in klart flest också med 42 insläppta. De har förvisso haft ett tufft spelschema där de mött nästan samtliga topplag på senaste, men under deras åtta senaste matcher så har de bara fått med sig en poäng mot Cagliari och utöver det så har de förlorat sju utan att lägga något mål.

Situationen blir dessutom ännu värre med tanke på att de har problem även utanför plan med ägarskapsfrågan då Claudio Lotito äger både Lazio och Salernitana, vilket inte är tillåtet. De har inte hittat någon ny köpare och det riskerar att få rätt rejäla konsekvenser för klubben.

Med tanke på Salernitanas offensiva problem och Udineses nyvunna form så är det i min mening ett bra spelvärde på att Udinese vinner mot noll för 2.25 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Udinese vinner mot noll
Odds: 2.25
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: