Speltips Venezia – Fiorentina 18/10: Ska vara tre poäng

Axel Sjödin Publicerat: 18 oktober 2021

Två klassiska lag från varsin sida tabellen möter varandra under måndagskvällen då Fiorentina gästar Venezia.

Venezia - Fiorentina

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Venezia är en av de lag som är tyngst nederlagstippade inför säsongen och det är inte många som förväntar sig att klubben ska klara av att stanna i Serie A med de ganska blygsamma investeringar de gjort i truppen inför säsongen.

Till skillnad från Empoli och Salernitana som var i toppen av Serie B i fjol så gled Venezia in på en bananskal då de slutade femma och med väldigt liten marginal tog sig igenom kvalspelet till högstaserien.

Mycket riktigt har de också haft svårt att hävda sig hittills, men har ändå lyckats skrapa ihop några livsviktiga poäng trots allt. Vinsten mot Empoli var värd sin vikt i guld, medan sedan dess har de inte lyckats vinna på fyra ligamatcher. Men deras två senaste kryss mot Torino och bottenkonkurrenten Cagliari visar att de ändå är luriga för lag på den nedre halvan.

Den sena kvitteringen mot Cagliari på tilläggstid kan mycket väl komma att visa sig väldigt värdefull framåt slutet av säsongen.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina ser bättre ut i år

Gästerna har tagit ett stort steg i rätt riktning den här säsongen och har under Vincenzo Italianos ledarskap börjat se riktigt slagkraftiga ut och kanske är de redo att vara med och hota om en Europaplacering i år.

I offensiven besitter de i alla fall väldigt mycket kvalitet med Dusan Vlahovic, nyförvärvet Nicolás González, José Callejón och Giacomo Bonaventura. De två sistnämnda har kanske sett sina bästa dagar, men fungerar fint i la Violas spel och kan absolut vara med och bära dem till framgångar. Men det stora artistnamnet är utan tvekan den unga serbiska målsprutan Vlahovic.

De har inte riktigt kunnat mäta sig med de andra topplagen än så länge dock då de förlorat mot Roma, Inter och Napoli. Deras vinst mot Atalanta var viktig, men med tanke på hur det såg ut så är jag inte så säker på att de hade kunnat upprepa det i Bergamo då båda deras mål kom på straff nu senast.

De sämre lagen har de städat av dock, och jag tror att de är stabila nog för att åka till Venedig och den lilla Pier Luigi Penzo stadion och plocka de tre poäng som förväntas av dem. Det raka spelet på Fiorentina spelas därmed för 1.93 hos Campobet här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fiorentina vinner
Odds: 1.93
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds:

Två klassiska lag från varsin sida tabellen möter varandra under måndagskvällen då Fiorentina gästar Venezia.