Speltips Venezia – Milan 9/1: Lunchmatch

Axel Sjödin Publicerat: 9 januari 2022

Söndagens lunch från Italien bjuder oss på ett möte mellan Venezia och Milan från Pier Luigi Penzo.

Venezia - Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter fick sin match uppskjuten mot Bologna tidigare i veckan och då tog Milan chansen att sätta press på ligaledarna genom att övertygande slå Roma med 3-1 hemma på San Siro. Det är nu en poäng som skiljer de båda lagen åt i toppen, men Inter har inte visat några som helst tecken på att stanna av ännu så det gäller för Milan att fortsätta vinna här.

Matchen mot Roma kändes nästan avgjord direkt då I Rossoneri fick in två snabba mål genom en straff och en defensiv miss av Roma. Gästerna fick in en reducering men på det stora hela så var Milan det klart bättre laget och de hade lika många ribbträffar som mål nästan.

När de nu åker till Venedig för omgångens första match så är det bara tre poäng som gäller och kanske har de en chans att ta ikapp Inter som ställs mot Lazio senare på kvällen. Även om Milan har haft en tung period bakom sig så finns det ändå tecken som visar på att de kanske kan hitta tillbaka till en bättre form.

De har nu två raka vinster och i matchen mot Roma senaste så var Rafael Leão återigen tillbaka i spel och skrev dessutom in sig i målprotokollet. De har fortsatt problem med defensiva skador då Simon Kjaer är borta resten av säsongen samtidigt som både Fikayo Tomori och Alessio Romagnoli är borta och utöver det saknar de även Franck Kessié och Ismaël Bennacer som är och spelar i de afrikanska mästerskapen. Men de har tillräckligt med kvalitet för att slå Venezia oavsett.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Venezia lär vara nöjda med hösten

Hemmalaget har hållit sig flytande under säsongen och lär vara nöjda med sin höst då de inför omgången har fyra poäng ned till nedflyttningsplatserna och en match mindre spelad dessutom. Den inställda matchen är mot Salernitana som de skulle ha mött tidigare i veckan och där lär de ha goda chanser till poäng.

Tränare Paolo Zanetti har lyckats forma en rätt brokig skara spelare till ett lag som ändå kan överraska, särskilt när de spelar hemma på Pier Luigi Penzo. Där har de vunnit mot både Fiorentina och Roma samt kryssat mot Juventus, så det gäller att inte underskatta motståndet för Milans del.

Nu har de däremot inte vunnit på sex raka matcher och formen är inte den bästa. Inför söndagen saknar de Mattia Caldara och Tanner Tessmann som båda är avstängda. Särskilt den förstnämnda är ett tungt tapp för hemmalaget. Då Tyronne Ebuehi är borta och spelar i de afrikanska mästerskapen så är de ytterligare försvagade i defensiven dessutom.

Med tanke på att båda lagen är försvagade defensivt så ser överspelet rätt lockande ut här. Venezia brukar åtminstone få in en boll på hemmaplan och Milan såg vassa ut offensivt mot Roma senast. Vi spelar därmed på över 2,5 mål för 1.77 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: