Speltips Verona – Bologna 21/1: Mittenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 21 januari 2022

Mittenlagen Hellas Verona och Bologna ställs mot varandra på fredagskvällen i Serie A. Matchen spelas den 21 januari 2022 med avspark kl 20:45.

Verona – Bologna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hellas Verona fick ingen bra start på säsongen i Serie A under Eusebio Di Francescos ledning. Han blev dock inte långvarig som tränare då han ersattes av Igor Tudor redan i september.

Sedan dess har man fått bättre ordning på saker och ting och starten på det här året har givit två segrar och en förlust. I söndags besegrade man Sassuolo borta med hela 4-2 där Antonin Barak blev tremålsskytt. Helgen dessförinnan föll man med 2-1 hemma mot Salernitana.

Hellas står därmed på 30 poäng efter 22 spelade matcher, vilket ger en tionde plats i Serie A. Man är således tre poäng före Bologna som dock har en match mindre spelad.

Bolognas trend ser emellertid inte så positiv ut. I måndags föll man med 2-0 hemma mot Bologna och dessförinnan blev det förlust med 2-1 borta mot bottenlaget Cagliari. På de sex senaste ligamatcherna har det blivit fem förluster och en vinst.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nya målglada Verona

Bologna har det tufft för tillfället och en bidragande orsak till det är att man saknar ett stort antal spelare. Barrow och Mbaye är på landslagsuppdrag i de afrikanska mästerskapen. Därtill saknas, bland andra, Shouten, Dijks, Orsolini och Urbanski.

På så vis är det fördel Hellas Verona och de gäller också som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ges till ett odds runt dubbla insatsen.

När lagen möttes i den tredje omgången var det dock Bologna som gick segrande med 1-0 på hemmaplan. Faktum är att Hellas inte har lyckats besegra Bologna på åtta raka matcher. Av dessa har Bologna vunnit fem och tre har slutat oavgjort.

Ser vi till form och truppstatus är det alltså fördel hemmalaget, men ser vi till inbördes gäller det motsatta. Om vi jämför med matchen i höstas är det dock ett klart bättre Hellas Verona idag än det som Di Francesco ledde under inledningen av säsongen.

Under Ivan Juric var Hellas Veronas främsta styrka deras defensiv och de var ett av de målsnålare lagen i Serie A under en längre tid. Den här säsongen har helt bytt skepnad och är just nu det näst målgladaste laget i serien med ett snitt på 3.55 gjorda/insläppta mål per match.

I Veronas tre senaste matcher har det gjorts över 2.5 mål och jag finner god anledning att tro att det kommer bli så igen. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt i den här matchen till 1.80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 21 januari 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: