Spelförslag EttKryssTvå 10/10

Spelbloggare Publicerat: 9 oktober 2015

Lördag och det betyder att vi levererar ännu ett EttKryssTvå-system. Förra veckan blev det 11 rätt – nu siktar vi på 13 och storvinsten. Systemet innehåller sju halvgarderingar, en hel- och kostar 384 kronor.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Island – Lettland: 1X

Klara för EM i Frankrike, Island. Visat upp fenomenala kvalitéer, är organiserat och vasst. Fick dock ”bara” 0-0 mot Kazakstan senast – möjligt att det slutar likadant på nytt?

2. Kazakstan – Holland: 2

Vad som hänt med Holland är omöjligt att säga. 0-3 mot Turkiet förra månaden och EM är en bra bit borta. Måste dock vinna och då ska kvalitetsskillnaden synas.

3. Tjeckien – Turkiet: X2

Värden EM-klara och tränaren deklarerat att rotation väntas. Turkiet toppmotiverat för att hålla Holland bakom – samma motstånd man vann med 3-0 över senast.

4. Bosnien – Wales: 1X

Tre pinnar är det enda på tapeten för Bosnien, men Wales har hållit ihop det väl och säkrar en EM-biljett vid kryss.

5. Israel – Cypern: 12

Klar ett-två-känsla här. Israel måste framåt och kan bli sårade av ett smått underskattat Cypern. Krysset inte speciellt önskvärt.

6. Azerbajdzjan – Italien: X2

Italien är svåra att slå, men saknar udd och lever lite på sitt namn. Azerbajdzjan blivit bättre och bättre – fixa exempelvis oavgjort mot Kroatien förut.

7. Norge – Malta: 1

Ska vara klasskillnad, även om Norge inte ska överskattas. Dock visat upp fin form och är nära, nära EM. Vann med 3-0 i det omvända mötet. Blir en spik, även om det tar emot lite.

8. Kroatien – Bulgarien: 1

Måstematch för Kroatien, i alla fall om man vill ha chansen på direktbiljetterna. Ett Bulgarien utan någonting att spela för och med nedåtpekande formkurva bör inte kunna sätta stopp för de planerna.

9. Bury – Wigan: 1X

Gästerna kryssar på, Bury vinner – men imponerar inte fullt ut. Svårbedömt. Krysset måste klickas i.

10. Chesterfield – Gillingham: 1X2

Helt öppet. Chesterfield får inte ut sin rätt och Gillingham löser främst resultaten på hemmaplan. Lämnar ingenting till slumpen.

11. Fleetwood – Coventry: 2

Nästjumbon mot femman. Coventry förlorat en del på resande fot på sistone, men bör vinna över ett för tillfället katastrofalt Fleetwood.

12. Swindon – Peterborough: 2

Oddssättarna menar – helt jämnt. Men nej, Swindon mår inte bra just nu och radar upp förluster. Stark tvåa till 2,60x.

13. Walsall – Burton Albion: X2

Seriefinal. Walsall visade inte upp den bästa sidan senast. Burton har en förmåga att vinna tajta matcher – detta förutspås bli en sådan.

123jdkd

 

Speltips:

Speltips: 384 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt: 2 136 kronor
Högsta utdelning vid 13 rätt: 591 076 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 10/10