Spelförslag EttKryssTvå 10/12

Spelbloggare Publicerat: 9 december 2016

Lördagens EttKryssTvå-rad är en skrällbetonad sådan och det innebär att vi, med 288 kronor investerade, kan bli nära på 2,9 miljoner rikare vid bästa möjliga scenario.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Stoke: 1X

X2 eller 1X2 beroende på systemets storlek. Arsenal känns lite svajiga och möter ett kapabelt Stoke, som kan så mycket mer än bevisats. Kommer närmare normal standard. Skrällchans? Absolut!

2. Burnley – Bournemouth: 1

God skrällkänsla. Bournemouth ska inte underskattas, men så klara favoriter här? Inte en chans. Burnley är fantastiska på Turf Moor, vunnit över flera stora pjäser och pressat andra. Ettan kan tas ensam.

3. Hull City – Crystal Palace: X2

Betydelsefulla trea för Crystal Palace senast; är klart bättre än resultaten vill avslöja. Hull är i en djup dipp. Saknas bredd och spets. Bara vunnit en av de 12 senaste matcherna. X2!

4. Leicester – Manchester City: 1X2

Nu må Leicester inte ha fått till det alls, men kan fokusera mer på seriespelet nu när de är klara för CL-slutspel. Kontrar effektivt och möter ett slarvigt Manchester City. 1X2 att föredra för alla system.

5. Swansea – Sunderland: 2

Ännu ett skrällbud. Sunderland imponerar på undertecknad, effektiva som få de senaste veckorna. Vunnit tre av de fyra senaste. Swansea fortfarande jumbo och åkte på förnedrande 0-5 i baken mot Tottenham. 3,55, den smakar bra!

6. Aston Villa – Wigan: 1X2

Aston Villa är en favorit i fara. Föll med 0-2 senast och imponerar inte överdrivet. Gästerna håller på att vakna till liv? Något bättre på senare tid. Kan sluta hur som helst och det enda säkra är att Villa plitats ner som för stora favoriter.

7. Barnsley – Norwich: X2

Barnsley har haft lite flyt på sistone. Lär sjunka i tabellen. Norwich bröt en mardrömssvit med att krossa Brentford med 5-0 senast. Ska slåss om uppflyttningsbiljetterna och vara rätt klara favoriter här. X2.

8. Huddersfield – Bristol City: 1

Känns som att Huddersfield ska bryta deras svit snart. Nära tre pinnar senast och möter ett passande motstånd nu. Normalt hemmastarka också. Spik?

9. Ipswich – Cardiff: 1

Given etta! Bra känsla för Ipswich, trots förlust senast. Cardiff kommer i ett passande tillfälle, de var inte alls förtjänta av någon poäng senast. Reaktion på det nu? Ska skilja en del i kvalitet.

10. Newcastle – Birmingham: 1

Tre raka förluster för ”The Geordies”, två i serien. Ska bara studsa tillbaka här – är alltför bra för den här serien. Birmingham är okej, men ska inte ha mycket att säga till om på bortaplan.

11. Preston – Blackburn: 1X

God form för Blackburn, sämre för Preston. Men värden klassen bättre och har ett bra hemmafacit. Ska väl undvika att förlora?

12. Reading – Sheffield Wednesday: 1

Ofta höjt upp Wednesday som underskattat, men här talar mycket för ettan. Reading har varit fantastiska under spelåret. 0-5 senast, men hade fyra raka vinster dessförinnan. Studsar tillbaka direkt? Vid större system; 1X.

13. Wolverhampton – Fulham: X2

Lite bättre för ”Wolves” på sistone, har dock fortfarande problem att vinna fotbollsmatcher. Fulham med en superb prestation senast, krossade Reading med 5-0. Svävar vidare?

10 december 2016 EttKryssTvå

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 19 639 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 2 895 861 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 10/12