Spelförslag EttKryssTvå 12/3

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2017

Nära på fem miljoner kronor , det har vi ställt in siktet på med söndagens EttKryssTvå-spelförslag. 13 matcher har tippats – kan det bli 13 rätt? 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Tottenham – Millwall: 1

”Spurs” menar allvar med FA-cupen – vann exempelvis med 3-0 över Fulham, borta – och borde vara ett par nummer för stora för Millwall, som jagar uppflyttning från League One. Given spik, om än till tråkigt betalt.

2. Liverpool – Burnley: 1X2

Sticker ut hakan, men annat kan man väl inte när tvåan står i 15,50x? Liverpool är ojämna och även om Burnley inte fått utdelning på resande fot ännu, ser de allt bättre ut. Galen värdering från Betsson.

3. Deportivo La Coruna – Barcelona: 1X2

Ännu ett skrällbud, till enorma siffror. Barcelona krossade PSG senast och är vidare i CL. Tröttkört nu? Roterar? Deportivo har samtidigt steppat upp på sistone. Dumt att avstå från något tecken.

4. Celta Vigo – Villarreal: X2

Tror att Celta Vigo får problem här. Risk för trötta ben och huvuden efter en tuff EL-match i veckan. Villarreal? Den bättre parten och i bättre form.

5. Chievo – Empoli: 1

Gästerna var extremt uddlösa mot Genoa senast. Fjärde raka förlusten och möter nu ett snäppet vassare Chievo, som har bra facit mot lag från den undre halvan. Etta.

6. Inter – Atalanta: 1X

Svårt! Tätt mellan dem i tabellen, slåss om Europaplatser. Inter har dock visat framfötterna efter tränarbytet och kan ta ner Atalanta på jorden här. 1X får väl räcka?

7. Pescara – Udinese: 2

Pescara är tillbaka på ruta ett efter islossningen mot Genoa. Får det nog svårt här. Väldigt imponerande prestation av Udinese senast när 1-1 löstes mot Juventus. Vid större system; X2.

8. Hamburg – Borussia M’gladbach: 2

Tajt spelschema till trots, Gladbach får förtroendet. De har växt enormt på sistone och skövlar vinster även på resande fot. HSV har överraskat vid ett par tillfällen under 2017. Får bekänna färg nu?

9. Schalke 04 – Augsburg: X2

Skrällbud! Augsburg bättrat och Schalkes schema är tufft nu. Inte heller vunnit på sex raka. Krysset först, därefter tvåan.

10. Saint-Ètienne – Metz: 1

Lagen båda helt ur form – men snart måste väl en reaktion komma för Ètienne? Passande mot ett Metz med 0-10 på de två senaste bortamatcherna.

11. Lyon – Toulouse: 1X2

Klart underskattat Toulouse, som visats löjligt svåra att slå – sex raka. Lyon störs av Europaspel och kanske är lite distraherat? 1X2!

12. Elfsborg – Brommapojkarna: 1

Vinst över Djurgården i gruppspelet, men det var ett stukat motstånd Brommapojkarna mötte. En hel del flyt också. Nu höjs nivån ett hack.

13. Häcken – AIK: 1X

Fördel Häcken med hemmaplansfördelen. Har spikat ihop en intressant trupp, men även AIK har kvalitet. Svårt att vinna här dock – under ordinarie tid.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 

Insats: 432 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 740 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 4 891 168 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 12/3