Spelförslag EttKryssTvå 12/3

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2016

Det finns flera potentiella skrällar i lördagens EttKryssTvå-matcher. Vi har knåpat ihop ett system till 432 kronor med tre hel- och fyra halvgarderingar. Största möjliga vinst är på hela – 1,2 miljoner. Ta del av systemet nedan.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Everton – Chelsea: 1X

FA-cupen. Stort fokus från Chelsea i och med tabellsituationen i serien, men så är fallet även för Everton. Spelschemat talar emot Chelsea och känslan är att värden borde ha en fin chans att studsa tillbaka efter tappet mot West Ham senast.

2. Bournemouth – Swansea: 1X2

Svårbedömt. Bra form för båda sidorna och de kan räknas bort från bottenstriden. När oddsen är så pass bra till ”svanarnas” favör, då täcker vi alla tecken.

3. Stoke – Southampton: 1

Helt jämnt, menar oddssättarna. Stoke ska vara klara favoriter, menar vi. Var oerhört bra mot Chelsea senast – inte förlorat på fyra raka. Gästerna i usel form. Värdespik!

4. Bolton – Preston: X2

Hoppet ute för Bolton. Sist i tabellen, tio pinnar till säker mark och dras massvis av skador. Preston i tveksam form – studsar tillbaka nu.

5. Cardiff – Ipswich: 1

Intressant fajt. Båda på 55 pinnar, en ifrån playoffplatserna. Svårt, men Cardiff brukar vara starka hemma. Spikar, men den som vill safe:a kan ta med krysset.

6. Fulham – Bristol City: 1

Botten mot botten. Halvdan form för båda parter. Fulham visade dock upp offensiva besked senast och får förtroendet i egenskap av värd.

7. Huddersfield – Burnley: X2

Gillar under stunder det jag fått se av Huddersfield, men Burnley lär bli ett nummer för stort. Serieledarna har vunnit fem matcher i följd och inte förlorat på åtta. X2 räcker.

8. Nottingham Forest – Sheffield Wednesday: 1X2

Svårbedömt. Gästerna ska vara bättre, men haltar rejält. Kan sluta exakt hur som helst.

9. QPR – Brentford: 1

Det ser bättre och bättre ut för QPR. Vunnit två raka hemmamatcher, varav ena mot Derby (2-0). Brentford sjunker som en sten i tabellen – förlorat fem av de sex senaste.

10. Rotherham – Derby: 1

Kanske att skjuta oss i foten, men till nästan fyrdubbelt måste skrällen testas. Derby förlorat två bortamatcher efter varandra och Rotherham vunnit tre raka, senast mot serietvåan ”Boro”. Stora kliv mot nytt kontrakt.

11. Blackpool – Coventry: 12

Katastrofal form åt båda håll, men Coventry är bättre. Får en känsla över – allt eller ingenting. Väljer bort krysset i ekvationen.

12. Bradford – Doncaster: 1

Stark etta. Stor klass- och formskillnad. 1,90x smakar bra.

13. Sheffield United – Oldham: 1X2

Mycket skiljer dem åt i tabellen, men Oldham, som är i det röda tabellområdet, har fått ny kraft och undvikit att förlora i sju raka. Möter nu ett formsvagt United. God skrällchans, är känslan.

tolvtre 1x2

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats:  432 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 58 592 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 1 210 372 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 12/3