Spelförslag EttKryssTvå 14/11

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2015

Ett par landslagskamper och mycket från de lägre divisionerna i England. Det har vi att beta av i lördagens EttKryssTvå hos Betsson. Systemet har tre halvgarderingar och tre helgarderingar till en kostnad av 216 kronor. Följ med, ta inspiration! 

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Sverige – Danmark: X

God krysskänsla. Danmark, i vår bok, den bättre parten, men uddlösa. Siktet är främst på krysset. Erik Hamréns mannar lyckas inte vinna detta.

2. Ukraina – Slovenien: 1

Klockren spik. Klasskillnad och Slovenien har haft det svårt på bortaplan i kvalet – förlorade exempelvis mot mediokra Estland. Ni kan läsa mer om hur vi tänker här.

3. Barnsley – Port Vale: 1X2

Halvdan form för båda parter, ändock värre för Barnsley, som inte alls når upp i kapacitet. Hemmaplan nu. Helt öppet.

4. Blackpool – Doncaster: 1

Fyra raka förluster – dock alla på bortaplan. Blackpool bättre än tabellen visar på och på hemmaplan har flera positiva resultat och prestationer radats upp. Fem i följd utan förlust. Doncaster i botten också, samt stora problem på bortaplan. Läs mer om hur vi tänker här.

5. Bradford – Crewe: 1

Nian mot jumbon. Bradford svåra att slå och formen pekar uppåt. Crewe inte mycket bättre än tabellen visar. Spikettan känns stark.

6. Chesterfield – Oldham: 1

Formen pekar spikrakt uppåt för Chesterfield, 0-3-förlusten mot Scunthorpe United i slutet av förra månaden till trots. Oldham kryssar en del, men är på sin höjd mediokra. Ännu en etta som smakar.

7. Colchester – Coventry: 1X2

Mitten mot toppen, men Coventry inte jättevassa utanför hemmaportarna. Colchester har kapacitet att ställa till med grejer här.

8. Gillingham – Bury: X2

Gästerna med två bortaförluster i följd, men som helhet visat upp okej form. Körde över Wigan i cupen senast. Gillingham trea i tabellen, men fallit ihop lite på sistone. God skrällchans – krysstvåa.

9. Peterborough – Fleetwood: 1

Starka framåt, men öppna dörrar bakåt för värden. Får dock förtroendet mot mediokert Fleetwood, även om det tar emot.

10. Sheffield United – Southend: 1

Stark värd. Gör det bra på Bramall Lane. Southend skrämmer inte överdrivet mycket och det kan vara på plats att bara ta med ett tecken: ettan.

11. Swindon – Scunthorpe: 1X2

Nästjumbon ska försöka ställa till det för formstarkt bortalag. Har potential och ändrat i ledarstaben. Tänder till och fixar ett skrällresultat? Inte alls främmande till det scenariot.

12. Bristol Rovers – Carlisle: 1X

Formen inte alls bra för Bristol Rovers och Carlisle har löst en del bra resultat de senaste veckorna. Svårt att spela emot värden ändå – kapaciteten är hög – och gästerna har två startpjäser avstängda.

13. Northampton – Mansfield Town: 1X

Femman mot sexan. Northampton i form får förtroendet när Mansfield haltar och står mållösa i tre matcher. Klarar max kryss.

14/11 ettkrysstvå

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Speltips:

Insats: 216 kronor
Minsta vinst för 13 rätt:  17 963 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 158 116 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 14/11