Spelförslag EttKryssTvå 14/5

Spelbloggare Publicerat: 14 maj 2016

Lördagen är snart här och det betyder att vi, som alltid, bjuder er läsare på ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå-system. Hoppet är att förvandla 216 kronor till – 35 414 kr!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Aston Villa: 1

Den klaraste spiken. Arsenal kan nå andraplatsen och möter tabelljumbon Aston Villa, som saknar allt för tillfället; moral och kvalité.

2. Chelsea – Leicester: 12

Svårt. Båda parter vill avsluta fint, men har ingenting att spela för. Är det någonting vi lärt oss under säsongen är det att aldrig räkna bort Leicester. Allt eller ingenting? Krysset plockas bort.

3. Everton – Norwich: 1

Everton har inte kunnat prestera under slutspurten – saknar motivation? Ännu värre för Norwich dock; de vann senast, men kommer ändå trilla ur serien. Sannolikt tappat luften helt. Etta!

4. Manchester United – Bournemouth: 1

”De röda djävlarna” jagar CL-biljett. Var i bra form innan 2-3-torsken över West Ham. Möter omotiverat motstånd. Spiken är därför helt motiverad.

5. Newcastle – Tottenham: 2

Hade plockat med alla tecken om Newcastles överlevnadsmöjligheter varit intakta, men nu är de ute och det tar hårt på moralen. ”Spurs” är bättre och spelar för silvermedaljen.

6. Southampton – Crystal Palace: 1

Känns som ännu en klockren favorit. Formen är suverän för Southampton som jagar sjätteplatsen. Crystal Palace har siktet inställt på cupfinalen nästa vecka. Lär falla ihop totalt.

7. Stoke – West Ham: 1X2

Helt öppet, precis som oddsen antyder. Stoke har svikit en hel del, fallit ihop på slutet, men vill stanna kvar på den övre tabellhalvan. West Ham upp och ner – ska säkra Europaspel.

8. Swansea – Manchester City: 1X2

”Svanarna” ska hyllas för hur de stått upp i en rätt hopplös situation. Kan faktiskt studsa upp på den övre tabellhalvan. City står mitt i Europaracet, men känns inte alls stabila. Öppet – skrälloddsen lockar.

9. Watford – Sunderland: X2

Hopplöst för Watford. Oerhört tunna har de sett ut. Omotiverade. Sunderland säkrade kontraktet senast och ser mycket formstarkt ut. Kör ända in i kaklet! Kryss-tvåa räcker!

10. West Bromwich – Liverpool: 1X2

Svår situation för Liverpool; EL-final väntar om en vecka. Dock en del att spela för i serien. WBA har, över hela året, gjort det bra – men är ur form. Kan ställa till det för starkare motstånd inför hemmapubliken.

11. Malmö – Gefle: 1

Snart tar väl kräftgången slut för Malmö? Haft det tungt, men ska vara klasser bättre än ett Gefle helt ur form.

12. Kalmar – Hammarby: 12

Trassel för Hammarby. Bra prestation senast mot ÖSK, men blev förlust efter straffmiss på stopptid. Kalmar ojämna. Svårt, svårt. 12?

13. Ängelholm – Assyriska: 1

Svårt för Assyriska. Förlusterna radas upp. Liknande för ÄFF, men de ser klart mer intressanta ut. Haft ett otacksamt schema. Studsar upp?

EttKryssTvå 14 maj 2016

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 212 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 2 104 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 35 414 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 14/5