Spelförslag EttKryssTvå 18/11

Spelbloggare Publicerat: 17 november 2017

Superlördag! Vilka matcher vi bjuds på. Dessa, 13 till antalet, tippar vi på Spelbloggare i Betssons EttKryssTvå – och vi håller tummarna för alla rätt och storkovan.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester United – Newcastle: 1

Säkraste av ettor i systemet? Manchester United har inte tappat vid ett enda tillfälle hemma, vinner ofta stort. Newcastle säckade ihop – till normal standard? – före uppehållet; förlorade exempelvis med 0-1 hemma mot AFC Bournemouth. Räcker ej till.

2. AFC Bournemouth – Huddersfield: 1

På resande fot är Huddersfield inte i närheten av lika bra som hemma. Blir snålt med bortapinnar… Bournemouth hittade stilen före uppehållet och står stärkta med tre vinster på de fyra senaste matcherna. Enda torsken; 0-1 mot Chelsea.

3. Burnley – Swansea
: 1X

Svårt. Burnley är stabila och har hållit en bra standard. Därtill; hemmastarka. Swansea har radat upp tre raka förluster och blir alltmer tydliga som en nedflyttningskandidat. Ändå; krysset med.

4. Crystal Palace – Everton: X2

Everton fortfarande utan ny tränare, men vände 0-2 till 3-2-vinst hemma mot Watford före uppehållet. Har ett bra material – och möter ett Crystal Palace, tabelljumbo, helt utan självförtroende. X2!

5. Leicester – Manchester City: 1X2

Räknar inte alls bort skrällmöjligheten här. Leicesters formkurva pekar spikrakt uppåt och de har haft det förhållandevis enkelt mot City de senaste åren. Gästerna förvisso etta med 10-1-0 i resultatraden – dock tuff uppgift och CL-spel i veckan väntar. Slappnar av lite?

6. Liverpool – Southampton: 1X

Defensiv matchplan från Southampton, som borde studsa uppåt i tabellen. Har kapacitet. Liverpool är svajiga. Alltid svåra att veta var man har. Större system; alla tecken.

7. West Bromwich – Chelsea: 12

Klart att Chelsea ska räknas som klara favoriter – men såhär klara? Desto mer tveksamt. West Bromwich har underpresterat, men så mycket mer att hämta från dem. Allt eller ingenting?

8. Birmingham – Nottingham Forest
: 1

Skönt med uppehåll för Birmingham. Laddat upp batterierna! Hör egentligen inte hemma i botten. Dålig tajming för Nottingham att ställas mot dem?

9. Hull – Ipswich: 1

När ska det lyfta för Hull? Snart, är känslan. Ett svajigt Ipswich med fyra förluster på de sex senaste matcherna borde passa dem väl. Ettan till över dubbelt betalt är bra.

10. QPR – Aston Villa: X2

Queen Park Rangers togs ner på jorden före uppehållet; föll med 0-4 mot Nottingham. Möter nu ett Aston Villa som jagar uppflyttning. Garderingen X2 bör räcka ända in i kaklet.

11. Reading – Wolverhampton: X2

Vilken uppryckning från Reading före uppehållet! Dock tuffaste möjliga motstånd i tabellettan ”Wolves” nu. Får vara nöjda med oavgjort, varpå vi spelar X2.

12. Sheffield Wednesday – Bristol City: 1

Kalasform för Bristol City före uppehållet – nu fyra i tabellen. Lite ny kula nu – och Sheffield Wednesday borta borde bli en övermäktig uppgift. Hemmalaget i starkt behov av en trea och har ett vassare material.

13. Sunderland – Millwall
: 1X

Som de hamnat fel till, Sunderland. Sist i tabellen. Rycker upp sig nu? Millwall sprudlar inte, känns rädd uddlöst, och får det svårt med en revanschlysten tabelljumbo.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 2 874 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 704 373 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 18/11
Betsson bonus: 1 000 kronor riskfritt spel!