Spelförslag EttKryssTvå 18/12

Spelbloggare Publicerat: 17 december 2016

Veckan avslutas med en handfull fina matcher från de europeiska toppdivisionerna – och vi har tippat 13 stycken av dessa, i Betssons EttKryssTvå. Mycket är favoritbetonat, men vi har ändå plitat ner ett par rövare och kan få ihop dryga 272 000 kronor vid bästa möjliga scenario. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester City – Arsenal: X2

Stora problem för City, trots vinst över Watford senast. Framförallt problem när svårighetsgraden höjs. Arsenal åkte på en torsk i veckan, men annars visat upp fin form och ska ses med all chans att skrälla.

2. Tottenham – Burnley: 1

Systemets klaraste spik! Tottenham har fått upp farten, är starka på White Hart Lane och möter ett Burnley som bara förlorar och förlorar – på bortaplan.

3. Barcelona – Espanyol: 1X

Tar med chanskrysset till ettan. Derby och det blir alltid speciella typer av matcher. Barcelona har klass, men känns inte alls så solida som vi blivit vana med de senaste åren. Formstarkt motstånd, har 11 raka utan förlust.

4. Deportivo La Coruna – Osasuna: 1

Bra etta! Deportivo har växt enorm; föll sent mot Real Madrid senast, 2-3, och vann innan dess med 5-1. Osasuna är sist och har förlorat sex raka. Kan inte kraftansamla här?

5. Leganés – Eibar: 1X2

Svårbedömd match. Leganés har svårt att vinna matcher och möter ett Eibar med problem på bortaplan. Ingenting till slumpen – 1X2.

6. Chievo – Sampdoria: 1X

Undertecknad är förtjust i Sampdoria, men de vinner sällan borta. Chievo värjde undan Palermo med stabila 2-0 senast och är i fin form. Givet val, 1X.

7. Napoli – Torino: 1

Litar inte fullt ut på Napoli. Möter dock Torino i passande tillfälle. Ska vara bättre och har stor klass på hemmaplan. Etta, även om det tar emot.

8. Lazio – Fiorentina: 1

Litar på Lazio här… ”Violerna” känns inte speciellt vassa just nu – helt till skillnad från Lazio, som också är hemmastarka. En bra och passande spik, till acceptabelt betalt.

9. Genoa – Palermo: 1

Ännu en spiketta. Genoa är fantastiska inför hemmapubliken och har siktet uppåt i tabellen. Palermo? Totalt hopplösa. Sist och förlusterna radas upp. Inte bättre av tränarbytet heller.

10. Ajax – PSV: 1X

Toppmöte! Tappats lite i Ajax, men laddat upp till den här fajten. PSV har bara en vinst på de åtta senaste bortamatcherna. Misslyckas på nytt?

11. Bayer Leverkusen – Ingolstadt: 1X

Hemmalaget är en besvikelse, men fått lite ordning på grejerna. Ingolstadt, nästjumbo, blev första lag att vinna över Leipzig i år. Tar med kraften därifrån?

12. Marseille – Lille: 1X

Marseille har en imponerande hemmasvit; inte förlorat på nio raka. Lille brukar dock kunna hålla det tajt, är defensivt stabila. Krysset tas med.

13. Monaco – Lyon: 1X

All heder åt Monaco, som presterar över all förväntan och jagar serieledning. Lyon är ett kapabelt motstånd, men plockas max en pinne.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 625 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 272 429 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 18/12