Spelförslag EttKryssTvå 19/12

Spelbloggare Publicerat: 18 december 2015

Lördagen är här och det bjuds på en handfull toppmatcher i England – det betyder, som vanligt, att vi bjuder på ett EttKryssTvå-system, Betssons ”Stryktipsdödare”. Systemet innehåller tre halv- och tre helgarderingar till en kostnad av 216 kronor.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea – Sunderland: 1X

”Mou” har skeppats undan och Chelsea har ännu inte klart med en ny huvudtränare. Man fortsätter halta vidare i serien, men den urusla nästjumbon Sunderland ska inte kunna lösa bättre än ett kryss här.

2. Everton – Leicester: 1X2

Klar skrällchans. Leicester toppar alltså tabellen och visar inte en enda tendens på att falla ihop. Everton är formstarkt och det är en svår bortamatch. Alla tecken tas med.

3. Manchester United – Norwich: 1

Tar emot att spika United i rådande form. Katastrofala har de varit, men här ska det helt enkelt råda klasskillnad. Norwich ett mycket passande motstånd för att studsa tillbaka.

4. Southampton – Tottenham: X2

Köper inte värdens favoritskap. Southampton har presterat under all kritik på sistone. Tottenham formstarka trots 1-2-förlusten mot Newcastle senast. Borde ha vunnit – tar revansch nu?

5. Stoke – Crystal Palace: 1

Stoke är oftast starka på hemmaplan, defensiven är oerhört stabil. Tycker inte att Crystal Palace varit helt förtjänta av resultaten som plockats på sistone. Spik!

6. West Bromwich – Bournemouth: 1

Formstarkt mot formstarkt. Gästerna har imponerat enormt på sistone, men det här är en tuff match, mot ett solitt WBA. Ettan spelas.

7. Bolton – Fulham: 2

Förvånande har Bolton sett bättre ut på sistone, trots kaoset i klubben med bland annat spelare utan lön. Har dock förbannat svårt att vinna och ett Fulham med sju raka utan vinst borde ha en bra chans.

8. Brentford – Huddersfield: 1

Gästerna ojämna. Fått en del bra resultat i säcken på sistone. Brentford är bättre och hemmastarka – ska ses med toppchans!

9. Bristol City – QPR: 2

Halvdan form för Bristol City – möter ett QPR som underpresterat, men ser bättre och bättre ut. Skrällspik? Javisst.

10. Burnley – Charlton: 1

Charlton får inte till det och har sjunkit ner under strecket. Burnley helt utan form, men flera snäpp bättre. Reaktion? Ettan tas, trots halvskoj odds.

11. Ipswich – Derby: 1X2

Toppmöte. Helt öppet. Båda formstarka, Derby snäppet bättre – men Ipswich stärks av hemmaplan. Lämnar ingenting till slumpen.

12. Nottingham – MK Dons: 1X2

Bättre form för värden och MK Dons är inte speciellt vassa på resande fot. Stod dock för en bra prestation senast och oddsen på skrälltecknen lockar.

13. Rotherham – Hull: X2

Nästjumbon mot fyran. Dock inte helt förtjust över vad Hull presterat de senaste veckorna, trots två raka vinster. Ett skrällkryss känns inte omöjligt.

ettkrysstvå nittontolv

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Insats:  216 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 903 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 364 355 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 19/12