Spelförslag EttKryssTvå 2/1

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2016

Lördagen bjuder på en handfull trevliga matcher från de engelska toppdivisionerna och vi testar lyckan med ett EttKryssTvå-system – Betssons ”Stryktipsdödare – innehållande två halv- och fyra helgarderingar till en kostnad av 324 kronor.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Newcastle: 1

Toppen mot botten. Klasskillnad. På Emirates tappar inte Arsenal mot ett hackande Newcastle, placerade som tredjejumbo. Speltips kan ni läsa här.

2. Leicester – Bournemouth: 1

Leicester fortsätter underskattas, trots att man delar förstaplatsen i serien med Arsenal. Passande motstånd i ett skadeskjutet och tunt Bournemouth. Nästan dubbelt för ettan är mer än acceptabelt. Speltips kan ni läsas här.

3. Manchester United – Swansea: 1X2

Stor oddsfavorit i värden, men Manchester United har enorma bekymmer och Swansea har inte förlorat på tre raka matcher, varav man hållit nollan i alla. Skulle inte bli förvånad om vi får se en skräll på Old Trafford. Speltips läses här.

4. Norwich – Southampton: 1X2

Tar med alla tecken. Norwich helt okej på hemmaplan och även om Southampton har en bra högstanivå är de inte att lita på. Ojämna.

5. Sunderland – Aston Villa: 1

Nästjumbon mot jumbon. Sunderland har haft ett mardrömsschema på sistone och förlorat fem i följd, men enklare uppgift här. Villa har inte vunnit sedan premiären och saknar sin främsta målskytt.

6. West Bromwich – Stoke: 1X2

Öppet. Stoke den bättre parten, men WBA har en fin defensiv och stärks av att spela på hemmaplan. 0-0? Lämnar hur som helst ingenting åt slumpen.

7. Birmingham – Brentford: 2

Imponerad av vad Brentford presterat på sistone och det är fina siffror som syns i formraden. Birmingham har problem såväl på hemma- som bortaplan. Plockar den raka tvåan, men krysset kan tas med.

8. Bolton – Huddersfield: 1X

Jumbon fick en positiv reaktion senast och vann rättvist med 1-0 hemma över Blackburn. Huddersfield inte överdrivet starka och att de står som favoriter på förhand köper jag inte.

9. Burnley – Ipswich: 1

Gästerna i toppform, men det här blir svårt – Burnley är starka hemma. 2,10x är inte speciellt bra, men spiken kan ändå testas. Krysset nära till hands, dock.

10. Cardiff – Blackburn: 1

Cardiff har tappat formen, men haft oflyt på sistone. Blackburn med två raka bortaförluster, där man inte heller prytt målprotokollet. God etta till en bit över dubbelt.

11. Charlton – Nottingham Forest: X2

Svårbedömd historia. Helt okej form för båda parter, men Charlton har svårt att vinna matcher. Fördel tvåan och krysset tas med.

12. Fulham – Sheffield Wednesday: 1X2

Omöjligt att förutspå resultat. Fulham har äntligen fått in en tränare – svårt att veta hur reaktionen blir. Wednesday bättre, men halvdana på bortaplan.

13. Middlesbrough – Derby: 1

Ettan mot tvåan, formstarkt mot formstarkt – hemmafördelen är stor. ”Boro” har dessutom fått mer vila och ska ha en bra möjlighet att kamma hem alla tre pinnar.

ettkrysstvå etttvå

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Insats:  324 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 19 250 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 341 529 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 2/1