Spelförslag EttKryssTvå 21/1

Spelbloggare Publicerat: 20 januari 2017

Lördagen är här! Det bjuds på flera fantastiska fajter i de engelska toppdivisionerna – ta Manchester City mot Tottenham som exempel! – och vi har spikat ihop ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå. Jakten på storkovan börjar här!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester City – Tottenham: X2

Skrällbud! Gästerna är i kalasform, kör över allt och alla. Manchester Citys titelhopp är dött, menar Guardiola, och de kommer till spel utan Fernandinho. 0-4 i baken mot Everton senast.

2. Bournemouth – Watford: 1X2

Kan sluta hur som helst – 1X2. Bournemouth är inte att lita på i favoritposition, som de presterat på sistone. Watford kapabelt.

3. Crystal Palace – Everton: 2

Här ska väl Everton kunna spikas? Krossade City senast, 4-0. Palace nere och härjar i botten. Vid större system; krysset med.

4. Middlesbrough – West Ham: X2

Köper inte helt ”Boros” favoritskap. West Ham studsade tillbaka senast och har hög kapacitet. 1-1/0-1?

5. Stoke – Manchester United: 1X2

Alla tecken! Inte mycket att diskutera, klart överbetalt på Stoke. ”The Potters” är bättre än den niondeplats de har avslöjar. Sitter och väntar lite på en reaktion för formstarka United – passande här?

6. West Bromwich – Sunderland: 1

Etta? Spikas, fastän det tar emot. WBA hemmastarkt, varit bra sedan en tid tillbaka. Hård smäll senast, men mötte ett klasserna bättre motstånd. Tillbaka på rätt spår nu, mot ett just nu uruselt Sunderland?

7. Aston Villa – Preston: X

Faller de på nytt, Villa? Svårt att hitta rätt, trots vettigt material. Preston ser intressant ut och stormar framåt. Men svår bortamatch. X-spik?

8. Blackburn – Birmingham: 12

Lite allt eller ingenting-känsla. Förvisso en hel del kryss när Birmingham spelat på sistone, men upp och ner i prestationerna. 12 känns bra.

9. Derby – Reading: 1

På hemmaplan är Derby stabila. Vinner allt som oftast. Reading må vara tabellfyra, men känslan är att de inte har mycket att sätta emot här. Etta!

10. Huddersfield – Ipswich: 1

Svårt, svårt – men Huddersfield får förtroendet. Föll i en tuff match senast. Studsar tillbaka rätt? Ska vara den bättre parten.

11. Norwich – Wolverhampton: 1X2

Gillar skrällchansen, ”Wolves” bara växer och växer. Bra både i prestationer och resultat. Norwich är en favorit i stor fara!

12. Nottingham – Bristol City: 2

Krismöte. Bristol City har dock spelat bättre än resultaten vill antyda. Nottingham 0-2-6 i formraden och faller på nytt?

13. Wigan – Brentford: 1

Botten mot mitten – men Wigan har någonting på gång! Vunnit två raka, varav en i FA-cupen. Ny energi. Brentford känns lite sådär. Etta, men krysset kan tas med.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 216 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 25 787 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 588 359 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 21/1