Spelförslag EttKryssTvå 21/11

Spelbloggare Publicerat: 20 november 2015

Den europeiska toppfotbollen är tillbaka och det firar vi med att skicka ut ännu ett system för lördagens EttKryssTvå – Betssons ”Stryktipsdödare” – till en kostnad av 288 kronor, innehållande fem halv- och två helgarderingar. 

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Real Madrid – Barcelona: 1X

El Clásico! Real Madrid återtar förstaplatsen i Primera División om man vinner här – och vi håller dem som klara favoriter. Är solida på hemmaplan och Barcelona har inte imponerat fullt ut i sina senaste matcher, trots mestadels vinster. Och Leo Messi inleder på bänken eller ställs utanför truppen. Värsta möjliga avbräcket i ett toppmöte som detta.

2. Manchester City – Liverpool: 1

På Etihad Stadium är det få som ror på Manchester City. Ett Liverpool i mitten av tabellen, med en välfylld skadelista får resa hem med svansen mellan benen.

3. Chelsea – Norwich: 1

Hör och häpna – Norwich hittas över Chelsea i tabellen. Mästarna har laddat upp batterierna under uppehållet och det är en passande tid att vända på pannkakan – varför inte börja mot ett mediokert Norwich?

4. Everton – Aston Villa: 1

Tränareffekt när Remi Garde förde jumbon Villa till en pinne mot serieledande Manchester City, men nu blir det åka av – på nytt. Ska vara klasskillnad.

5. Newcastle – Leicester: 1X

Gästerna fortsätter briljera och är trea (!) i tabellen. Bör falla ihop snart, men är svåra att spela emot helt och hållet. Newcastle bättre än att cirkulera runt i den absoluta botten och formkurvan pekar i alla fall snett uppåt.

6. Southampton – Stoke: 1X2

Tre raka för Southampton, men vinsten mot usla Sunderland innan uppehållet satt en bit inne. Stoke bör stiga i tabellen och har visat att man är att räkna med. Öppet. 6,50x för tvåan? Wow.

7. Swansea – Bournemouth: 1

Reaktionen har kommit för nykomlingen Bournemouth; formen är katastrofal med fem raka förluster. Har bästa målskytten out. Swansea revanschlyftet efter två torskar och ska vara minst ett nummer större.

8. West Bromwich – Arsenal: 2

Den här kan spikas. WBA har inte haft det lätt på sistone och hoppet är på att hålla nollan – mot Arsenal med flera formstarka, offensiva pjäser? Nja.

9. Brentford – Nottingham Forest: 1X2

Håller inte Brentford som stabil favorit alls. Formen pekade neråt innan uppehållet och bortalaget plockade en moralhöjande 1-0-vinst över Derby senast. Vettigt att ta med alla tecken.

10. Derby – Cardiff: 1

Det är hemmaspelet som Cardiff lever på. Inte vunnit på fem raka på resande fot. Derby har mycket krut och kan ta ett stort kliv upp mot den absoluta toppen. Förvaltar favoritskapet.

11. Ipswich – Wolverhampton: 1X

Alltid svårt att veta var man har ”Wolves”, men de stod inte speciellt starkt före uppehållet. Ipswich vunnit två raka med tre respektive två baljor. Känns vassare, men krysset bör tas med.

12. MK Dons – Fulham: 1X

Sparkad tränare och det är inte stabilt i eller runtom Fulham just nu. MK Dons känner det brinna underifrån och ska ha en bra chans att vända på den usla formen.

13. Preston – Blackburn: 1X

Sex hållna nollor för Preston, men uddlöst framåt. Blackburn har svårt att vinna på bortaplan, men kryssar å andra sidan ofta. Trygg med att lämna tvåan utanför systemet.

ettkrysstvå tjugoettelva

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

16:00, lördag 21/11

Insats:  288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 3 386 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 93 908 kronor
Spelstopp: