Spelförslag EttKryssTvå 22/10

Spelbloggare Publicerat: 21 oktober 2016

Lördagen är här och vi bjuder på ännu ett EttKryssTvå-spelförslag. Systemet är favoritbetonat – men vinstsumman kan ändå landa på över 50 000 kronor. Risken? Ynka 216 kr. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Arsenal – Middlesbrough: 1

Givet spikobjekt. Arsenal är briljanta just nu, radar upp vinster och stod för en 6-0-kross i förra veckans CL. ”Boro” haltar framåt, usel form.

 1. Burnley – Everton: 2

Burnley har skrällt på hemmaplan vid ett par tillfällen, men möter ett klasserna bättre Everton, som ser oerhört intressanta ut detta spelår. Ska råda klasskillnad – spik?

 1. Hull – Stoke: 2

Som väntat har Hull tappat stilen efter en förvånansvärt stark start. Stoke däremot, deras formkurva är helt den omvända. Resan uppåt i tabellen fortsätter?

 1. Leicester – Crystal Palace: 1X2

Skrällbud! Leicester har löst fina resultat hemma, men spelarna har en tuff CL-match i benen. Crystal Palace är kapabla och skulle kunna skrälla hem alla tre pinnarna. Trevligt betalt!

 1. Swansea – Watford: 1X

Svanarna är helt ur form, radat upp sex raka torskar – men stod för en fin insats senast, borta mot Arsenal. Två mål framåt och känslan är att en reaktion ska komma. 1X räcker.

 1. West Ham – Sunderland: 1

Urusel start på spelåret av West Ham, men vann senast och kan bara blicka uppåt i tabellen. Sunderland är tokjumbo och får inte alls till det. Bra spik!

 1. Aston Villa – Fulham: 1X2

Helförsäkrar oss. Vinst direkt efter tränarbytet för Villa, men undermålig prestation. Är inte att lita på i favoritposition. 1X2.

 1. Brentford – Barnsley: 1

Väntad reaktion på Barnsleys superstart – helt under isen just nu. Brentford i lite halvdan form, men solida på hemmaplan. Ettan räcker, utan tvekan.

 1. Huddersfield – Derby: 1X2

Helt öppet. Derby har fått upp farten efter en tvärusel start. Huddersfield i sämre form, men är kapabla och står starkt på hemmaplan. Slutsats? 1X2.

 1. Newcastle – Ipswich: 1

”The Geordies” dominerar Championship. Grymt material och även om Ipswich inte ska underskattas kan det här väl bara sluta på ett sätt?

 1. Sheffield Wednesday – QPR: 1X

Har svårt att se Wednesday torska här. Generellt underskattade och förlorar sällan. QPR verkar också svåra att slå. Utgångstecken – X. Men tar även med ettan.

 1. Wigan – Brighton: 1X

Skrällbud! Nästjumbon Wigan får inte till det, men det borde vara en tidsfråga innan det vänder. Dock tre raka kryss nu. Brighton utmärkta, men tror inte att de vinner här.

 1. Wolverhampton – Leeds: 1

Usel form för ”Wolves”, men här kan mycket väl en reaktion komma. Passande och småsvajigt motstånd. Etta!

22102016ettkrysstva

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 216 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 4 408 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 51 437 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 22/10