Spelförslag EttKryssTvå 24/10

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2015

Lördag betyder traditionsenligt – EttKryssTvå. 13 matcher ska tippas, vi har siktet på storkovan. Här testar vi ett system med två helgarderingar och fem halvgarderingar till kostnaden av 288 kronor.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Aston Villa – Swansea: 1X2

Skiljer en hel del, men båda sidorna har radat upp förluster på sistone. Villa var inte helt borta mot Chelsea. Match nummer ett – ingenting till slumpen.

2. Leicester – Crystal Palace: 1X

CP föll hemma mot West Ham senast, dock efter att ha spelat mer än halva matchen i numerärt underläge. Håller annars bra nivå, men Leicester är i form och svåra att slå. Ett-kryssar.

3. Norwich – West Bromwich: 1

Förnedrande 2-6-torsk borta mot Newcastle för Norwich senast. Höll nivån uppe fram till sista tredjedelen av matchen, där man föll ihop. WBA mediokra; får det svårt när svårighetsgraden skruvas upp.

4. Stoke – Watford: 1

Hemmastarkt mot ett Watford, som efter sin starka start på spelåret tappat och sjunker som en sten i tabellen. Gillar ettan starkt till 2,10x.

5. West Ham – Chelsea: 12

När ska West Ham tappa? Varit fasansfullt bra, men vann till stor del tack vare ett tidigt rött kort för Crystal Palace senast. Chelsea i stort behov av en trea – offrar mycket: fiasko eller succé? Lämnar krysset.

6. Bolton – Leeds: 2

Det borde ha blivit en vinst för Leeds borta mot Fulham senast. Hade det mesta, lite oflyt. Pånyttfödda med ny tränare? Möter jumbon och det kommer passande. Spikar tvåan till 3,05x.

7. Charlton – Brentford: X2

Charlton har varit löjligt dåliga på sistone. Lång svit utan seger och skadedrabbade. Brentford vunnit de två senaste och sett allt vassare ut. X2.

8. Huddersfield – Derby: X2

En bit till innan Derby nått sin högstanivå, men det ser bättre ut. ”Bara” 0-0 borta mot Blackburn senast, ändock med mersmak. Huddersfield bra, men det räcker inte ända in i mål här.

9. Hull – Birmingham: 1

Formstarkt mot formstarkt, fyran mot tvåan. Hull tokimponerade mot Ipswich i veckan – Birmingham inte lika övertygande. Spikar trots inte jättebra betalt.

10. Nottingham Forest – Ipswich: 1X

Katastrofala formkurvor för båda parter, lika usla. Hemmafördelen får oss att klara av att välja sida.

11. QPR – MK Dons: 1

Värden kommer inte upp i nivå, har den tveklöst viktigaste spelaren i Charlie Austin borta – men är starka hemma. MK Dons kommer från en sämre prestation, 0-2-förlust mot Huddersfield.

12. Wolverhampton – Middlesbrough: 1X2

Omöjligt att välja sida. ”Wolves” är opålitliga; kan vara hur bra och hur usla som helst. Middlesbrough gjort det bra, men formkurvan pekar neråt.

13. Falkenberg – Djurgården: 1

Ganska öppet, men till 2,95x är FFF en bra spik. Har sitt kontrakt att spela för, brukar kunna skrälla till det på hemmaplan och Djurgården återfinns på död mark, utan möjlighet att studsa uppåt eller riskera dippa i tabellen.

malla1x2

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Speltips:

Insats:  288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt:  34 554 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 479 425 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 24/10