Spelförslag EttKryssTvå 24/9

Spelbloggare Publicerat: 24 september 2017

Söndag betyder EttKryssTvå! 13 matcher är tippade och storkovan i sikte. Vilka är favoriterna att lita på och vilka är sådana i fara?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Brighton – Newcastle: 1X

På tiden för en reaktion för Newcastle? Tre raka vunna – och snart måste det falla ihop. Brighton borta är inte den enklaste av uppgifter. Hemmalaget ska vara relativt klara favoriter.

2. Getafe – Villarreal: X2

Materialet är tunt, men Getafe kämpar på väl och får ut en del av det. Men vinna över ett formstarkt Villarreal? Det blir svårt.

3. Las Palmas – Leganés: 1

Nu börjar Leganés se ut som väntat. Sämre och sämre. Mållösa i två matcher. Las Palmas den bättre parten och hemmastarka. Vinner väl här?

4. Real Sociedad – Valencia: X2

Gillar denna upplaga av Valencia starkt. Ännu har de inte förlorat i seriespelet, på fem matcher. Real Sociedad har, efter en suverän seriestart, torskat två raka och släppt in sex mål på dessa matcher. Dessutom skadeskjutet. X2.

5. Fiorentina – Atalanta: 1X

Fiorentina är frejdigt. Saknar erfarenhet, men borde bli bättre och bättre. Atalanta är formstarka och kan plocka en pinne i alla fall. Större system; alla tecken.

6. Hellas Verona – Lazio: 2

Klasskillnad, eller hur? Verona med stora problem, på skade- och formfronten. Två pinnar på fem matcher. Lazio tar revansch från förlusten mot Napoli.

7. Sassuolo – Bologna: 1X2

Kan sluta exakt hur som helst. Svårt att säga vart lagen står – får inget grepp om dem. Då blir slutsatsen; ingenting till slumpen.

8. Djurgården – Hammarby: 1X2

Spelare för spelare – skillnad. Djurgården bättre, vilket tabellen avslöjar, men så finns ju det där derbyspöket… Alla tecken.

9. Kalmar – Östersund: X2

Rotation från Östersund? Europa League att ta hänsyn till. Känns dock som att de ställs mot Kalmar bra tajmat. Halvdan insats mot Halmstad, 1-1. ÖFK vassa – och bra bredd i truppen.

10. Häcken – AIK: 1

Fantasilöst AIK mot Sundsvall. Lyckades inte spräcka nollan. Häcken med en plump när de ställdes mot Norrköping. Annars fantastisk form. Vinner till bra betalt.

11. Jönköping Södra – Sundsvall: X

Vad har hänt med ”Giffarna”? Klart bättrat. Stabilt försvarsspel mot AIK. J-Södra steppade upp mot Sirius och Blåvitt. Tätt, jämnt – och oavgjort. Rakt skrällkryss.

12. Hannover – Köln: 1

Systemets bästa spik? Hannover i mycket fin form. Överpresterar. Köln är jumbo i tabellen – har förlorat alla fem matcher. Vänder inte här.

13. St. Etienne – Rennes: 12

Som de levererar, St. Etienne. Känslan; när det väl vänder, faller det ihop rejält. Rennes med oflyt på sistone. 12!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 28 254 kronor
Maximak vinst vid 13 rätt: 888 890 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 24/9