Spelförslag EttKryssTvå 28/11

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2015

Lördag innebär, som oftast – fotbollspartaj runtom i Europa. Betssons EttKryssTvå är fylld av matcher från Premier League och Championship och vi spikar ihop ett system för dessa 13 matcher, innehållande sex halvgarderingar och en hel till en kostnad av 192 kronor.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Aston Villa – Watford: X2

Tränarbytet ser inte ut att förändra mycket för Aston Villa – förlust med 0-4 mot Everton senast och jumboplatsen är befäst. Watford imponerar och föll på stopptid mot United senast. Kryss-två räcker.

2. Bournemouth – Everton: 1X2

Bournemouth studsade tillbaka senast, skrällde hem en pinne mot Swansea och hade mersmak. Bröt usel period. Everton bättre och i form – men det här ska vara öppet.

3. Crystal Palace – Newcastle: 1X

Båda föll hårt senast, men Crystal Palace den bättre parten och ska ha en bra chans att hitta tillbaka direkt. Tar dock med krysset, men det kan strykas för den som vill dra ner kostnaden för systemet.

4. Manchester City – Southampton: 1

Räknar med reaktion för City som svikit på sistone. Southampton förlorade hemma mot Stoke senast, var uddlösa och lär få det svårt här. Tillräckligt svårt för att kunna spika ettan med gott samvete.

5. Sunderland – Stoke: 2

Värden vann helt oväntat borta över Crystal Palace senast, men är i det hela uselt PL-mått mätt. Stoke i kalasform – neutraliserade Southampton helt och hållet på bortaplan senast. Vann också välförtjänt. Klasskillnad.

6. Blackburn – Sheffield Wednesday: 1X

God effekt av tränarbytet för Blackburn. Imponerande fullpottare senast. Sheffield Wednesday i bra form, men får vara nöjda med kryss här.

7. Brighton – Birmingham: 1

Toppmöte. Brighton kryssar mycket, men vinner desto oftare hemma. Birmingham blev knäppta på näsan av bottenlaget Charlton förra veckan och får det svårt att pressa sina motståndare nu.

8. Cardiff – Burnley: X2

Cardiff urstarka hemma, men Burnley rentav bättre och verkar så när på omöjliga att slå för tillfället. Krysset nära till hands.

9. Fulham – Preston: X2

Strul i Fulham på ledarsidan – ska föra matchen här. Preston försvarsstarkt – de insläppta senast var de första på sex matcher. Lutar åt krysset på nytt, tar dock med skrälltvåan.

10. Huddersfield – Middlesbrough: 2

Ska skilja en del, även om Middlesbrough haft lite flyt på slutet. Tar emot, men den raka tvåan spikas.

11. Nottingham Forest – Reading: 1X

Värden förlust senast, men var förtjänta av bättre. Gästerna med oförtjänt vinst senast. Reaktion? Ett-kryss.

12. QPR – Leeds: 1

Leeds är mediokert. QPR inte fått till det till det sista på slutet, men är den klart bättre parten. Starkare hemma. Trendbrott!

13. Wolverhampton – MK Dons: 1

”Wolves” är extremt ojämna i sina prestationer, men passande motstånd här – ett bortasvagt MK Dons. Bara en pinne på de sex senaste. Ettan köper vi.

ettkrysstvå tjugoåttaelva

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Speltips:

Insats:  192 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 18 141 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 122 604 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 28/11