Spelförslag EttKryssTvå 28/12

Spelbloggare Publicerat: 27 december 2015

Lördagens EttKryssTvå-system uteblev och vi skickar istället ut ett när den nya veckan startar – innehållande en helgardering och sex halvor till en kostnad av 384 kronor.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester United – Chelsea: X2

Mycket svårt att välja sida – två stora besvikelser, förvisso den ena större än den andra, men som Manchester United sett ut på sistone har undertecknad svårt att se dem vinna. 0-2 mot Stoke var den fjärde raka torsken. Femte nu?

2. Arsenal – Bournemouth: 1

0-4 mot Southampton – vad hände med den fina formen? Fyra raka vinster hade Arsenal dessförinnan. Gästerna är i kalasform, men haft en del medstuds. Åker på den första förlusten på sex raka nu? Gunners har helt enkelt inte råd att torska.

3. Crystal Palace – Swansea: 1

Swansea bröt sin förlustsvit senast, efter 1-0 hemma mot West Bromwich. Alltför stora växlar bör dock inte dras av det. Borta är man sådär och Crystal Palace är i fantastisk form. Strax under dubbelt för ettan får räcka som spik.

4. Everton – Stoke: 1X2

God form för båda parter och vinster senast. Stoke kontrollerade sin match mot Manchester United väl och värdet lutar över åt dem. Tar ändå med alla tecken.

5. Norwich – Aston Villa: 1X

Norwich är inte bra – 0-3 mot Tottenham senast – men den hopplösa tabelljumbon Aston Villa är värre. Bortalaget löser max kryss.

6. Watford – Tottenham: 1X

Dunderform för såväl Watford som Tottenham – fyran mot sjuan. Mycket på spel. Krysset närmast till hands och jag vill ändå påstå att skrällchansen är hyfsat stor. Ett-kryss!

7. West Bromwich – Newcastle: X

Kryss-spik. West Bromwich är uddlösa och ur form, men brukar kunna tajta till det okej. Newcastle är inte det värsta hotet att besökas av på The Hawthorns.

8. West Ham – Southampton: 2

Helt under isen, för att nu senast krossa titelfavoriten Arsenal med 4-0. Tyder på enorm styrka. West Ham har kryssat fem i följd, men nu blir det en torsk. Det är i alla fall känslan.

9. Burnley – Bristol City: 1

Toppen mot botten. Burnley saknar form och fick 0-3 i baken mot Hull senast, men hemma brukar man ändå lösa bra resultat. Bristol City borde kunna värjas undan hyfsat enkelt.

10. Charlton – Wolverhampton: X2

Smått svårbedömd historia, men Charlton imponerar inte alls och har svårt att vinna fotbollsmatcher. ”Wolves” ojämna – bör ändå fixa minst en pinne.

11. Preston – Hull: 1X

Gästerna den bättre parten, men har svårt att hitta en jämn nivå. Preston fullt okej på hemmaplan och det känns som att skillnaderna borde jämnas ut någorlunda på förhand. Skräll?

12. QPR – Huddersfield: 12

Allt eller ingenting från Huddersfield har det varit på sistone – så är känslan även här. QPR också svåra att veta var man har just nu.

13. Reading – Brentford: X2

Mitten mot mitten, båda vill koppla kontakt till playoffplatserna. Formen talar för bortalaget och de får förtroendet med krysset som försäkring. Skräll.

ETTKRYSSTVÅ TJUGOÅTTATOLV

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Insats:  384 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt: 37 615 kronor
Maximal utdelning vid 13 rätt: 597 826 kronor
Spelstopp: 16:00, måndag 28/12