Spelförslag EttKryssTvå 29/10

Spelbloggare Publicerat: 28 oktober 2016

Lördagen är här och det betyder att vi på Spelbloggare bjuder er läsare på ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå-system. 13 matcher är tippade och vi har ställt in siktet på nära på två miljoner. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

 1. Manchester United – Burnley: 1X

Klar hemmafavorit, såklart. Men Manchester United är svajiga och jag litar inte fullt på dem. Burnley ska och kommer plocka merparten av pinnarna på hemmaplan, men kan sprattla till på Old Trafford. 1X räcker?

 1. Middlesbrough – Bournemouth: 1X

”Boro” på hemmaplan – det lär blir rätt bra. Kapabel trupp och absolut i klass med Bournemouth. Ska räknas som rätt klara favoriter här. Vid större system; alla tecken.

 1. Tottenham – Leicester: 1X

Nu har Leicester haft det tufft när nivån skruvas upp, och satsar stenhårt på CL-matchen i veckan. Men fantastisk insats senast och kan störa ”Spurs”.

 1. Watford – Hull: 1

Tycker att det ska skilja en klass. Watford är bra och Hull borde bara få det tuffare och tuffare. Given spik i systemet.

 1. West Bromwich – Manchester City: 1X2

Skrällbud! Manchester City har inte vunnit på, hör och häpna, sex matcher. Uppretat, men får inte till det. Dessutom CL-match nästa vecka. WBA är solida och kan svåra till det för vilket motstånd som helst. Finns inte en chans att ettan och krysset lämnas utanför.

 1. Barnsley – Bristol City: 12

Öppet. Barnsley svajiga, men bra senast. Mycket bra till och med. Bristol City är sådär, också lite upp och ner. Kan sluta hur som helst – jag får dock lite ”allt eller ingenting”-känsla över detta.

 1. Brighton – Norwich: 2

God skrälltvåa i toppmötet. Brighton stabila, men möter ett starkt Norwich vid fel tillfälle. Uppretat och kan lösa tre pinnar.

 1. Cardiff – Wigan: X2

Skrällchans – så stor att vi lämnar ettan utanför systemet. Gästerna är illa ute, men växer. Kan mer. Cardiff har löst oförtjänt bra resultat på sistone – reaktion nu?

 1. Derby – Sheffield Wednesday: 1X

Gästerna är ofta underskattade av oddssättare och marknad. Möter nu ett Derby som fått upp farten och är starka på hemmaplan. Oddset dippat orsakat av värdens tabellposition. Så annorlunda situation. Ett-kryss!

 1. Fulham – Huddersfield: 1

Gillar Hudderfield, men får känsla för ettan. Fulham förtjänade att vinna hemma över Aston Villa på bortaplan senast – men ineffektivt. Får effekt nu istället?

 1. Leeds – Burton: 1

Värden bärs fram av bland andra Pontus Jansson i mittförsvaret. Stabila och ska ses med bra chans till tre pinnar mot ett förvisso kapabelt Burton. Dock bra känsla för ettan.

 1. Preston – Newcastle: 2

Självklar spik till de siffrorna som dukas upp. Newcastle dominerar Championship, är fenomenala och radar upp treor. Preston är okej, men förlorade över just Newcastle med förnedrande 0-6 i cupen senast…

 1. Reading – Nottingham Forest: 1X

Svårt att se Reading förlora – är överraskande starka. Lite nedåtpekande kurva nu. Ska ändå en del till om de förlorar här mot ett halvtunt Nottingham. 1X.

29102016ettkrysstva

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 145 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 974 518 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 29/10