Spelförslag EttKryssTvå 30/9

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2017

Premier League, Championship och Allsvenskan bjuds det på i lördagens EttKryssTvå-system. Vi har tippat de 13 matcherna och håller tummarna för storkovan. Ryggar ni?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea – Manchester City: 1X

Fel favorit? Mästarna mot tabellettan – båda i kalasform. Hemmaplansfördelen ska väl innebära knapp fördel Chelsea? Dock öppet. Om möjligt – alla tecken.

2. Bournemouth – Leicester: 1

På tiden att det vänder för Bournemouth. Till stora delar stark prestation mot Everton, vann innan dess. Leicester är svajiga och får problem här.

3. Manchester United – Crystal Palace: 1

Ett par avbräck på innermittfältet. Manchester United borde ändå lösa den här uppgiften med bravur. Toppform och möter ett kallt Crystal Palace, jumbo i tabellen utan en enda poäng.

4. Stoke – Southampton: 1X

Fel favorit på nytt. Stoke föll hårt mot Chelsea senast, men är annars bra på hemmaplan. Två jämna lag. Gälla som favoriter, ”The Potters” – ja.

5. West Bromwich – Watford: X2

Bud på skräll! Watford är tokintressant! Bara förlorat en match i år. Levererat även på resande fot. Dunkel form för West Bromwich, som är en favorit i stor fara…

6. West Ham – Swansea: 1

Väntar lite på att det ska släppa för West Ham. Övre halvan-material, i min bok. Med hemmaplansfördelen borde de kunna vinna över ett Swansea som må arbeta stenhårt, men är tunt.

7. Aston Villa – Bolton: 1

Osexiga siffror, det ska nämnas. Men hur ska tabelljumbon Bolton med sju raka förluster kunna sätta stopp för ett formstarkt Aston Villa på frammarsch? Etta.

8. Burton – Wolverhampton: 1X2

På hemmaplan är Burton inte helt oävet. Gillar ”Wolves”, men de har väl blivit lite stora favoriter här, klasskillnaden till trots? Alla tecken.

9. Cardiff – Derby: 1X

Som Cardiff levererar… Etta i tabellen nu. Derby må vara sämre på resande fot kontra hemma, men ska i alla fall kunna störa serieledarna. Finns kapacitet.

10. Ipswich – Bristol City: 1X

Chans för Ipswich, som är lite ojämna, att sätta press på toppen. Tar över andraplatsen vid vinst. Möter dock ett formstarkt Bristol. Ettan och krysset räcker?

11. Nottingham Forest – Sheffield United: X2

Kanske så att Nottingham presterat bättre än resultaten antyder, men med förlusterna uppradade – mot ett formstarkt Sheffield United, då känner vi oss rätt bekväma med att lämna ettan utanför ekvationen.

12. Preston – Sunderland: 1X

Lite oväntat – toppen mot botten. Preston med sju i följd utan förlust. Svåra att handskas med. Sunderland är hemskt usla just nu. 0-1-6 i formraden. Chanskrysset med i alla fall.

13. AFC Eskilstuna – Jönköping Södra: 1

Tabelljumbon har sprattlat till. Levererar faktiskt bra fotboll – tredje raka vunna här? Måstematch, då det är tre pinnar upp till J-Södra på kvalplatsen. Gästerna har bättrat på formen också, men väntas få problem här. Etta!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 21 293 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 349 604 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 30/9