Spelförslag EttKryssTvå 3/10

Spelbloggare Publicerat: 2 oktober 2015

Lördag, en massa fotboll – och Betssons EttKryssTvå på det! 13 matcher ska tippas, siktet är på 13 rätt och en storvinst. Vi har knåpat ihop en kupong med sju halvgarderingar och en helgardering till priset av 384 kronor.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

Aston Villa – Stoke: 2

Kan inte alls förstå varför Villa plitas ned som favoriter. Man är hopplöst usla just nu. Stoke får väl inte ut sin fulla potential, men vann senast och ska ha en bra chans att få fira även här.

Bournemouth – Watford: X2

Nykomlingarnas fajt. Extremt svårbedömt och i min bok luktar det lite kryss. Watfords enda förluster över Manchester City och Crystal Palace. Kryss-tvåa, men alla tecken kan tas med för den som vill.

Manchester City – Newcastle: 1

City har varit inne i en dipp, men att en tokusel jumbo, på Etihad Stadium, skulle klara av att sätta stopp för dem? Spikas.

Norwich – Leicester: 1X

Mer än imponerad av vad som presterats från Norwichs sida på sistone; fyra förlustfria matcher efter varandra. Leicester åkte på proppen mot Arsenal och får det svårt här. Garderar.

Sunderland – West Ham: X2

Jumbon mot trean – kan väl bara sluta på ett sätt? Eller? Sunderland har varit usla, ja, men ändå bättre än skörden antyder. West Ham seriens mest ojämna lag?

Blackburn – Ipswich: 1X

Formkurvor som pekar åt olika håll. Blackburn hetast just nu och har hemmafördelen. Förlorar helt enkelt inte.

Leeds – Birmingham: 1X2

Kupongens kanske mest svårtippade match. Gästerna ojämna och Leeds lite halvdan form, men bra högstanivå. Lämnar ingenting åt slumpen.

Nottingham Forest – Hull: X2

Lika jämnt som oddsen menar. Känslan är dock att Hull, trots sitt kryss mot Blackburn senast, är hetare för tillfället. Lämnar ettan tom.

Queens Park Rangers – Bolton: 1

QPR har bland de bästa materialen i serien, men inte alls fått till det på sistone – fyra i följd utan vinst. Dock passande med Bolton på besök då. Ettan betalar bra som spik.

Reading – Middlesbrough: 12

Toppform på båda, trean och tvåan. Krysset hade känts logiskt, men betalar nu mindre än tredubbelt – då skippar vi det tecknet utifrån var värdet finns.

Sheffield Wednesday – Preston: 1

En värd med toppform och ett Preston som inte räcker till, är nu nere på det helröda tabellområdet. Liten kryssrisk, men är bekväm med spiken.

Sundsvall – Gefle: X2

Klart sämre hemma kontra borta, Sundsvall. Är i behov av en trea och kan bli desperata. Gefle spelar utan press och skrällchansen känns bra mycket större än oddsen visar på.

Örebro – Falkenberg: 1

Örebro rushar i slutspurten av serien, precis som i fjol. Fem raka nu. Inte den bästa prestationen senast, men med Martin Broberg i sitt livs form kan han lösa detta på egen hand. Falkenberg i behov av vinst, men räcker inte till.

ettkrysstvå 3/10

 

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta utdelning vid 13 rätt: 45 431 kronor
Högsta utdelning vid 13 rätt: 261 031 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 3/10