Spelförslag EttKryssTvå 31/10

Spelbloggare Publicerat: 31 oktober 2015

Veckorna rullar på fort just nu – bjudits på bra fotboll i mängder. Helg och lördag innebär att Betsson skickar ut ett nytt EttKryssTvå, vilket vi testar lyckan på med ett system till priset av 192 kronor, innehållande sex halvgarderingar och en hel-.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Crystal Palace – Manchester United: X2

Ganska öppet. Manchester United och bortaplan brukar inte vara den bästa kombinationen, men de får ändå förtroendet här; Crystal Palace har förlorat tre matcher i följd och åkte på stortorsk med 1-5 mot Uniteds lokalrivaler, City, senast.

2. Manchester City – Norwich: 1

Mot lite tunnare motstånd brukar City få proppen ur. Kan bli stora siffror här. Norwich katastrofala just nu; veka på bortaplan.

3. Newcastle – Stoke: X2

Stoke hittade tillbaka efter 0-2-förlusten mot Watford och avvärjde Chelsea i cupen. Genomgående bra. Newcastle var bättre än vad 0-3 mot Sunderland visar på – men 0-3 är trots allt 0-3. Krysstvåa.

4. Swansea – Arsenal: 1X2

Helt öppet. Swansea underskattas rejält mot ett slitet Arsenal som föll dit mot klart sämre motstånd i cupen senast.

5. Watford – West Ham: 2

God form för båda parter. Tror dock att väntade matchbilden talar för West Hams favör – pressen är på Watford att styra och ställa.

6. West Bromwich – Leicester: 1X

Saker börjar falla på sin plats för WBA. Försvarsspelet; mycket starkt. Leicester möjligen snäppet bättre, men hemmafördelen är stor.

7. Bristol City – Fulham: 2

Ojämna, men Fulham plockade stark och meriterande vinst senast. Bristol imponerar inte direkt… Skrällspik.

8. Derby – Rotherham: 1

Klasskillnad, toppen mot botten. Oddset inte överdrivet lockande, men 1,40x är värt att spika till.

9. Ipswich – Cardiff: 1X

Krysset känns klockrent. Bättre prestation senast för Ipswich, än vad vi fått se de senaste veckorna. Cardiff har känn på toppen, men bör vara nöjda med x.

10. Middlesbrough – Charlton: 1

Gästerna med ny tränare, men det räcker inte här. ”Boro” är makalöst bra för tillfället och skickade ut Manchester United ur cupen i veckan. På Old Trafford! Självförtroende så det räcker och blir över.

11. MK Dons – Hull: X2

Radas upp med vinster för Hull medan MK Dons haltar. Dock klart bättre på hemmaplan och krysset tas med, även om över dubbelt smakar för tvåan.

12. Reading – Brighton: X2

3,50x för raka på serieledaren? Extremt smakrikt. Bra form, men en hel del kryss på sistone. Reading besvikelse mot Fulham senast.

13. Sheffield Wednesday – Nottingham Forest: 1

Formstarkt mot formsvagt. Sheffield skickade ut Arsenal med 3-0 (!) på samma arena i cupen senast. Som vi varnat för: är underskattat. Bra etta.

ettkrysstvå treetttio

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Speltips:

Insats:  192 kronor
Minsta vinst för 13 rätt:  14 873 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 255 750 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 31/10