Spelförslag EttKryssTvå 31/12

Spelbloggare Publicerat: 31 december 2016

Nyårsafton bjuder på en herrans massa toppfotboll, och vi har spikat ihop ett spelförslag till en kostnad av 212 kronor från Betssons EttKryssTvå. Vid bästa möjliga scenario kan det bli till inte mindre än dryga – 100 000 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Liverpool – Manchester City: 1

Passande match för Liverpool? Möter ett naivt Manchester City, som visats sårbara mot aggressiva och kontringsstarka motstånd. Farlig, men värd spik.

2. Burnley – Sunderland: 1

Ännu en spik – nu till hela 2,50x. Burnley är suveräna på hemmaplan och möter ett förvisso förbättrat, men fortfarande svajigt Sunderland.

3. Chelsea – Stoke: 1

Stoke sviker när nivån höjs och har inte kunnat få vidare fäste i tabellen. Saknar dessutom Marko Arnautovic här. Chelsea vinner, vinner och vinner – 12 raka i serien! Får förtroendet.

4. Leicester – West Ham: X2

Missvisande odds. Leicester fortsätter svika och vinner sällan numera. West Ham? Vunnit tre raka, kryssade borta mot Liverpool innan dess. Grym form och ska ses med toppchans. Vid litet system; tvåan kan tas ensam.

5. Manchester United – Middlesbrough: 1

Zlatan och hans kamrater sviker inte. Formen är finfin och trots ”Boros” försvarsstyrka borde det sluta upp i tre pinnar här. Klasskillnad och formen på det…

6. Southampton – West Bromwich: 1X2

Helt öppet – skrällbud! WBA kämpar på bra och är uppe på den övre tabellhalvan, pinnen under just Southampton, som föll med 1-4 mot ”Spurs” senast och här saknas Redmond och Austin. 1X2 oavsett system.

7. Swansea – Bournemouth: 1X2

Galet svårtippat. Undertecknad får inte känsla alls i vad som väntas bli en tajt tillställning. Slutsats? 1X2.

8. Barnsley – Birmingham: 1X

Kryss-etta borde räcka. Litar vanligtvis inte på Barnsley, men de är i kalasform och möter ett Birmingham som förlorat 4/5 senaste. Max kryss, är känslan.

9. Brentford – Norwich: 12

Gästerna överskattade. Förlorat fem raka på resande fot, men ska normalt vara bättre än Brentford. Allt eller ingenting? 12!

10. Derby – Wigan: 1

På tiden att Derby hittat formen; 8-1-0 i formraden. Krysset borta mot starka Fulham. Ser kalasstarkt ut. Gästerna har förlorat fem i följd och är nästjumbo. Klasskillnad och ettan spikas, såklart.

11. Preston – Sheffield Wednesday: 2

Vågad spik, men vettig som situationen ser ut. Sheffield Wednesday har hittat stilen och vann seriens tuffaste bortamatch senast – mot Newcastle. Preston föll med 1-4 mot Leeds och får det svårt att hämta andan.

12. Wolverhampton – QPR: 1

Klar hemmafördel. ”Wolves” har fått upp farten, vunnit två raka och möter ett QPR helt under isen med sex raka torskar.

13. Bolton – Scunthorpe: 1X2

Toppmöte i League One – och helt öppet. Vid mindre system kan tvåan strykas, men det skulle inte förvåna så extremt om de vann här. Bolton hemmastarkt, men kan bli en reaktion?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

 

Insats: 216 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 8 413 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 100 118 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 31/12