Spelförslag EttKryssTvå 3/12

Spelbloggare Publicerat: 2 december 2016

Superlördagen är här! Vi har en handfull fantastiska fotbollsmatcher att se fram emot, däribland El Clásico. Traditionsenligt bjuder vi er läsare på ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå – 13 matcher är tippade och vi kan bli drygt 200 000 kronor rikare!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

 1.  Barcelona – Real Madrid: 1X2

Helt öppet! El Clásico är närmast alltid omöjligt att förutspå; statistiken är jämn och bortaplan är inte alls så stor fördel som den annars kan vara. Värdet på huvudstadslaget och vi tar med alla tecken.

 1. Crystal Palace – Southampton: X2

Crystal Palace tappade 4-3 till 4-5 på stopptid i en sinnessjuk fajt mot Swansea senast. Sex raka förluster – men vänder snart? Lär prioritera defensiven nu och då kan absolut en pinne spelas in mot ett svårbedömt Southampton.

 1. Stoke – Burnley: 1

Systemets bästa – säkraste? – spik. Stoke har visat att de är att räkna med på sistone och Burnley förmår bara att spela in pinnarna på hemmaplan.

 1. Sunderland – Leicester: 12

Bara flyt att Leicester kunde kvittera sent mot ”Boro” senast. Får inte alls till det i Premier League. Sunderland har fått det att börja rulla på – men har ett självförtroendet hänger på en skör tråd. Allt eller ingenting? 12!

 1. Tottenham – Swansea: 1

Enormt flyt som innebar att Swansea kunde vända 3-4 till 5-4 på stopptid senast. Är fortfarande nästjumbo och har det svårt när nivån skruvas upp. Tottenham i halvdan form, men måste studsa tillbaka. Vinner?

 1. West Bromwich – Watford: 1

Gästerna är svårbedömda, upp och ner. WBA har fått upp farten och ska ses med toppchans inför hemmapubliken. Vid större system; 1X.

 1. West Ham – Arsenal: 1X2

Svårt att sia varför Arsenal är så stora favoriter – West Ham har haft ett mardrömsschema och är nu tillbaka på hemmaplan. Bjudit på en del bra prestationer. Arsenal inte fullt stabila. Helgardering!

 1. Leeds – Aston Villa: X2

Skrällbud! Leeds är kapabla, till och med femma i serien – men nu har Villa hittat stilen och bara en av de 13 senaste matcherna har förlorats. Undviker det på nytt?

 1. Blackburn – Huddersfield: 1

Gästerna var fenomenala i seriestarten, men fallit ihop platt. Förlorade hemma mot Wigan senast. Blackburn lyckades fälla jätten Newcastle senast – andra raka trean. Detta kan mycket väl bli den tredje.

 1. Bristol City – Ipswich: 12

Vad sysslar Bristol City med? Fem raka utan vinst. Högmotiverat och desperat nu, mot ett svajigt Ipswich. Krysset petas bort ur ekvationen.

 1. Cardiff – Brighton: X2

God form i Brighton, som vägrar att förlora. Cardiff är nästjumbo och borde ses med rätt liten chans även om känslan är att det vänder för dem snart. Men får vänta.

 1. Fulham – Reading: 1

Reaktion för Fulham? Bra prestation senast, borta mot Brighton – men torsk. Visat upp stor frejdighet och bryter Readings fina svit på fyra raka vinster?

 1. Sheffield Wedneday – Preston: 1

Inte helt hundra form för Wednesday, men vann senast och borde ses med bra chans med det på nytt. Ska skilja en del och hemmaplan. Etta!

ettkrysstvåVill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 5 781 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 204 278 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 3/12