Spelförslag EttKryssTvå 4/2

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2017

288 kr – till över en halv miljon. Det är vad som kan hända om ni följer vårt spelförslag från lördagens EttKryssTvå-system rakt av. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Crystal Palace – Sunderland: 1

Given etta! Crystal Palace plockade första vinsten med Allardyce senast. Snöbollseffekt? Vass prestation. Jumbon Sunderland är hopplösa borta och förlorar det här ödesbottenmötet…

2. Everton – Bournemouth: 1

Klass och hemmaplan talar för Everton, men Bournemouth förmår att sprattla till då och då. Spikas, fastän det tar emot… Större system; 1X.

3. Hull – Liverpool: 1X2

Finns inte annat än att ta med alla tecken här. Hull fajtas alltid stenhårt. Löste 0-0 borta mot Manchester United senast. Liverpool har 0-1-3 på de senaste matcherna och bara vunnit 1/9 senaste. Helt ur form. Vänder inte här?

4. Southampton – West Ham: 1X2

Galen bedömning av oddssättarna – det här är helt öppet! 3,75 och 5,00x på krysset respektive tvåan – wow! West Ham föll hårt senast, men fått upp farten lite. Kan säkert skrälla mot ett ojämnt Southampton.

5. Watford – Burnley: 1X

Gästerna imponerar på undertecknad, men här kliver de ut för krysset; försöker tajta till det. Watford kan få problem. Förlorar dock inte.

6. West Bromwich – Stoke: X2

Ännu en helt öppen match. Stoke känns heta och West Bromwich lite sådär. Hemmaplan är dock en stor fördel i en match som denna… Värdet är på Stoke och ettan kan lämnas utanför systemet.

7. Barnsley – Preston: 12

Snart kommer väl en reaktion för Barnsley? Föll med 1-3 hemma mot ”Wolves” senast… Möter ett Preston som är lite upp och ner. 12?

8. Birmingham – Fulham: 2

Spikar, men inte helt tryggt. Birmingham förmår inte att vinna just nu och möter ett bättre och formstarkare Fulham. Krysset med för den som vill säkra.

9. Blackburn – QPR: X2

Stark känsla för krysset. QPR är ofta inblandade i tajta fajter. Gnetade till sig ett kryss borta mot Newcastle senast. Blackburn har problem i botten, brister på flera områden. Tar med tvåan också.

10. Burton – Wolverhampton: 12

Kalasform hos bortalaget. Reaktion nära? Burton med mestadels förluster på sistone, men finns kapacitet att sprattla till. 12!

11. Cardiff – Norwich: 2

Finns så mycket mer att hämta av Norwich. Fantastiskt material och nu är formen hittad. Hemmaplan till trots, här faller Cardiff. Spiken finns till suveräna 2,55x.

12. Ipswich – Reading: 2

Mitten mot toppen. Därtill usel form i Ipswich, bra i Reading – 0-1-3 mot 3-0-0 i formraderna. Gillar Readings chanser som underdog…

13. Newcastle – Derby: 1

Newcastle sviker oväntat ofta, men ska ändå ses med toppchans. Är bättre och stärks av hemmaplan.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 17 558 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 527 155 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 4/2