Spelförslag EttKryssTvå 5/11

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2016

Lördagens EttKryssTvå-system är starkt favoritbetonat, men vinstchansen är ändå på närmare 80 000 kronor och systemet kostar så lite som 288 kronor. Smäller vi dit 13 rätt?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Chelsea – Everton: 1X

Vi halvförsäkrar oss och det borde räcka här. Chelsea sprudar just nu, men möter ett kompetent motstånd. Tror det blir tajt, men tvåan känns en bra bit borta.

 1. Bournemouth – Sunderland: 1

I den här typen av matcher brukar Bournemouth ha det relativt enkelt. Sunderland är toksist i tabellen efter två pinnar på tio matcher, helt iskalla. Ettan spelas!

 1. Burnley – Crystal Palace: 1X

Helt öppet. Skrällbud? Burnley kämpar på bra, har en stark mentalitet i truppen. Crystal Palace har inte vunnit på fyra matcher och ska inte ses som så pass stora favoriter som oddsen vill avslöja.

 1. Manchester City – Middlesbrough: 1

Systemet säkraste – läs: tråkigaste – spik. City är briljanta och kommit helt på rätt spår. ”Boro” är helt okej, men får bekänna färg här.

 1. West Ham – Stoke: 1X2

Krysset först, sedan är det att föredra att ta tecknen åt båda håll. Två pånyttfödda parter är det som ryker ihop, i fin form. Mja, kan sluta hur som helst. West Ham lite stora favoriter?

 1. Aston Villa – Blackburn: 1

Det här förlorar inte Aston Villa. Har fått upp farten med nye tränaren och är svårslagna. Kryssar dock en del – räcker ettan? Blackburn är under strecket och känns inte alls heta, så jo. Vid större system; 1X.

 1. Bristol City – Brighton: X2

Visst, Bristol City är rätt bra – men fördel Brighton på trupp- och formfronten. Kryss-tvåa.

 1. Huddersfield – Birmingham: 1

Får känsla för Huddersfield, deras dunkla form till trots. Dock erkänt hemmastarka – och revanschlystna efter 0-5-smällen mot Fulham senast? Birmingham blir ingen ”walk in the park” – men vi nöjer oss med ettan.

 1. Newcastle – Cardiff: 1

Toppen mot botten. Newcastle bästa laget i Championship på flera år. Smått pånyttfött Cardiff räcker inte till. Given etta.

 1. Norwich – Leeds: 1X2

Helförsäkrar oss. Leeds är stabila och Norwich föll med förnedrande 0-5 senast. Kan sluta hur som helst. Värdet på krysset och tvåan.

 1. Nottingham – QPR: 1X

Svårt! Men Nottingham får förtroendet först; på sistone varit bättre än resultaten vill antyda. QPR, ja, de är sådär. Ett-kryss!

 1. Sheffield Wednesday – Ipswich: 1

Halvdant betalt för ettan, men Ipswich har problem på bortaplan och Wednesday mer att bevisa. Sprattlar till här?

 1. Wigan – Reading: 1X

Wigan är ”back on track” – bara förlorat en av de sex senaste. Ska ses som lite klarare favoriter inför hemmapubliken, men krysset med är ett måste.

5 november 2016 EttKryssTvå

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 2 584 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 79 884 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 5/11