Spelförslag EttKryssTvå 5/12

Spelbloggare Publicerat: 4 december 2015

Med flera tänkbara skrällar på kupongen tar vi oss an helgens EttKryssTvå av Betsson – 13 matcher ska tippas och vi har siktet på miljonen. Systemet innehåller fem halv- och två helgarderingar till en kostnad av 244 kronor.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Sunderland: 1X

Den här favoriten litar jag inte på. Arsenal har förlorat formen och får två betydande pjäser in på skadelistan: Koscielny och Sanchez. Sunderland å andra sidan vaknat till liv och kan säkert skapa nerv på Emirates.

2. Manchester United – West Ham: 1X

Fortsatt offensiva bekymmer för United och även om West Ham inte vunnit på fyra raka finns kvalité i truppen. Krysset bör helt enkelt tas med.

3. Southampton – Aston Villa: 1

Usel form för båda parter, men jumbon Villa är närmast hjälplösa. Passar inte Southampton att vara spelförande, men här vinner man – trots moralsänkaren i 1-6-förlusten mot Liverpool i cupen senast.

4. Swansea – Leicester: X2

Delade tabellettan Leicester fortsätter skövla positiva resultat. Swansea okej i grunden, men inte vunnit på fyra matcher. Sett fantasilöst ut. Kryss-tvåa.

5. Watford – Norwich: 1X

Norwich är ändå inte helt värdelösa; visat det i de två senaste – 0-1-förlust mot Chelsea och 0-0 mot Arsenal – men har siktet på krysset. Watford bättre än väntat, förlorar inte här.

6. West Bromwich – Tottenham: 2

Tar lite emot, men det här får bli en spik. Spurs vassa just nu och har sikte på toppen. WBA i fin form, men över det hela lite tunna.

7. Birmingham – Huddersfield: 1

Klasskillnad, men Birminghams form oroar. Dock perfekt skede att möta ett Huddersfield med sex förluster på de sju senaste. Ettan lämnas ensam.

8. Bolton – Cardiff: X

Bolton på jumboplatsen, spelat lite bättre på sistone men har förbannat svårt att vinna. Cardiff bättre – dock tunna på bortaplan. Osar det inte kryss?

9. Bristol City – Blackburn: 1X2

Öppet. Det här kan sluta exakt hur som helst. Bristol City i utsatt position, men växt på hemmaplan och Blackburn fortsätter vara svårspelade.

10. Burnley – Preston North End: 1

Tre raka kryss för Burnley – fint tillfälle att åter få smaka på segersötman. Inte mycket över till Preston just nu, trots att man förlorat sällan på sistone.

11. Leeds – Hull: 2

Hull har tappat lite i form, men möter ett bräckligt Leeds här. Ska skilja en klass och spiken känns okej till 2,10x.

12. Nottingham Forest – Fulham: 1X2

Svårtippat. Får ingen klar känsla – två ojämna parter. Bakar in alla tecken.

13. Rotherham – Wolverhampton: 1X

Kryss efter kryss, efter kryss. Wolverhampton har visat tendenser i spelet, men det verkar svårt att få till det. Rotherham vaknat till liv, plockat två raka treor och ser ljuset ovanför strecket. Skrälltecken!

ettkrysstvå femtolv

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Insats:  288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 13 980 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 1 084 455 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 5/12