Spelförslag EttKryssTvå 5/3

Spelbloggare Publicerat: 5 mars 2016

Äntligen lördag! Veckans EttKryssTvå-system från Betssons ”Stryktipsdödare” innehåller två hel- och fem halvgarderingar till en kostnad på 288 kronor. Siktet är på 175 000 färska riksdaler!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea – Stoke: 1X2

Vilket fantastiskt skrällvärde! Chelsea står inför CL-returen mot PSG i början av nästa vecka, övertygade ej senast och Stoke har radat upp tre vinster. 6,50x för tvåan – det tackar vi för!

2. Everton – West Ham: 1X

Förvånansvärt starka fortsätter West Ham vara, men det mesta hämtas hem på hemmaplan. Everton har fått upp farten och förlorar inte det här.

3. Manchester City – Aston Villa: 1

Sifforna är inte lockande, men kostnaden måste hållas ner och normalt ska inte City tappa i en match som denna. Villa har tappat närmast allt hopp om förnyat kontrakt.

4. Newcastle – Bournemouth: 12

Allt eller ingenting – så har det varit för Newcastle under den senaste tiden. Saknar nu sitt mittbackspar. Bournemouth med meriterande trea mot Southampton senast. Krysset känns minst sannolikt.

5. Southampton – Sunderland: 1

Gästerna har väl sett helt okej ut, men Southampton är klart revanschlystet efter två torskar efter varandra. Är bättre och en reaktion borde vara att vänta.

6. Swansea – Norwich: 1

Gillar att vi får nästan dubbelt betalt för den raka ettan. Swansea plockade en fantastisk skalp borta mot Arsenal senast och kommer allt närmare normalnivån. Norwich fortsätter halta – nu också under strecket…

7. Brentford – Charlton: 1

Hoppet sinar för Charlton – de ska väl inte räcka för nytt kontrakt i Championship? Brentford borde ta ner motståndarna på knock out.

8. Derby – Huddersfield: 1X

Derby svek senast – torskade mot ”Wolves”. Ska vara bättre än så och kan studsa tillbaka, men krysset bör tas med mot ett hyfsat starkt Huddersfield.

9. Ipswich – Nottingham Forest: 1X2

Svårbedömt. Gästerna ur form, men snart borde det väl vända? Ipswich är svåra att veta var man har.

10. Leeds – Bolton: 1

Visst är Bolton under strecket för att stanna? Håller inte alls nivå. Leeds i kass form, men bättre möjlighet att vända på misären får de inte.

11. MK Dons – QPR: 1X

Helt okej form för QPR, men de är utan tvekan överskattade här. Vinner sällan på bortaplan och MK Dons slåss för deras överlevnad i serien… Ett-kryss räcker.

12. Preston – Brighton: 12

Preston var i kalasform innan torsken senast och Brighton imponerar enormt. Känns som att det kan bli en målrik och underhållande fajt – minskar risken för krysset.

13. Reading – Fulham: X

Match nummer 13 blir – en krysspik. God form för båda sidor. Fulham slåss för kontraktet och är garanterat nöjda med en pinne. Reading hade bekymmer med Charlton senast – fick in 4-3-baljan i den andra stopptidsminuten.

ETTKRYSSTVÅ FEMTRE

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

 

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 5 510 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 174 699 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 5/3