Spelförslag EttKryssTvå 6/2

Spelbloggare Publicerat: 5 februari 2016

Jakten på storvinsterna fortsätter. Lördagens EttKryssTvå-system innehåller fem halvgarderingar och två helor till en kostnad av 288 kronor, vilket kan förvandlas till – 68 780 kr.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Aston Villa – Norwich: 1

Tufft för Aston Villa – sist i tabellen. Dock sett bättre ut på sistone och plockat ett par vinster här och där. Passande motstånd!

2. Liverpool – Sunderland: 1

Brukar ta emot att spela på Liverpool. Överskattade vecka efter vecka. Men Sunderland på Anfield – det kan väl bara sluta på ett sätt? Eller?

3. Newcastle – West Bromwich: 1X

”The Geordies” är ändå dugliga på hemmaplan. Löst en del meriterande resultat på sistone. WBA kryssar på. Ett-kryss räcker en bra bit.

4. Stoke – Everton: 1X

På hemmaplan är Stoke svåra att slå. Everton lever kanske lite på sitt rykte – är fortfarande fast på den undre tabellhalvan. Gott värde i ettan.

5. Swansea – Crystal Palace: 1X

Fatala problem för Crystal Palace. Förlusterna radas upp på löpande band. Nygjutet självförtroende i Swansea. Förlorar väl inte här?

6. Tottenham – Watford: 1

”Spurs” är som på moln just nu och levererar fullt ut. Nu även en stark titelkandidat. Watford i okej form, men räcker inte till här.

7. Birmingham – Sheffield Wednesday: 1X2

Kampen om playoffbiljetterna. Kan sluta hur som helst mellan två jämna parter. Krysset är en god utgångspunkt och sedan är det upp till var och en att bygga vidare på raden därifrån.

8. Burnley – Hull: 1X

Trean mot ettan. Hull i fenomenal form, men känslan är att en reaktion kan komma här, i en av de tuffaste möjliga bortamatcherna. Lämnar tvåan åt sidan.

9. Fulham – Derby: 2

Urusel form för båda lagen. Utan vinst i fem matcher vardera, men Derby är klart starkare och borde studsa tillbaka snart. Raka tvåan är okej.

10. Leeds – Nottingham: 1X

Mitten mot mitten. Bra form för både Leeds och Nottingham. Hemmafördelen avgörande, möjligen?

11. Middlesbrough – Blackburn: 1

Två raka förluster. Då ska väl ändå en reaktion komma från ”Boro”, som då skulle ta över förstaplatsen. Blackburn vinstfria i sju raka seriefajter.

12. QPR – Ipswich: 1X2

Vidöppet. QPR har förlorat massvis av kvalité under transferfönstret och möter ett Ipswich med en fantastisk högstanivå, men tenderar att falla ihop. Krysset tas först.

13. Reading – Wolverhampton: 1

Spiketta på Reading till under dubbelt mot Wolverhampton? Låter snålt, men som hemmaformen ser ut är det ändå ett vettigt val. ”Wolves” har stora problem just nu…

SEXTVÅA ETTKRYSSTVÅ

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats:  288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 11 261 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 68 780 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 6/2