Spelförslag EttKryssTvå 6/5

Spelbloggare Publicerat: 3 maj 2017

Det är nästan fullt fokus på England i lördagens EttKryssTvå, med undantag för en svensk match. Vårt systemförslag kan i alla fall förvandla 432 kronor till – nära på två miljoner.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Bournemouth – Stoke: 1

Bättrad form för Bournemouth, som verkar vilja avsluta med stil. Stoke uppträder snarare lite lojt och ska ses som klara underdogs. Vid större system; plocka med krysset.

2. Burnley – West Bromwich: 1X

Två lag som spelar tajt fotboll. Defensivt starka. Burnley lyckades – ja, faktiskt! – vinna på bortaplan senast. Tar med det in här? Hyfsat klar hemmafavorit, men vi tar med krysset också…

3. Hull – Sunderland: 1

Given spik – trots att det är två bottenkonkurrenter, med en etta i 1,50x. Sunderland har tappat all motivation och möter ett form- och hemmastarkt Hull som slåss med näbbar och klor för kontraktet. Smaka bara på detta; 7-1-0 i hemmaformraden!

4. Leicester – Watford: 1X2

Båda parter lite upp och ner. Leicester vann en tuff bortamatch senast, men det skulle inte förvåna om de föll ihop här. Underlig oddssättning – tvåan står i 6,50x! Tar med alla tecken.

5. Swansea – Everton: 1

I grevens tid! Swansea har vaknat till liv – och kontraktshoppet lever, men det blir tufft. 1-1 på Old Trafford senast, 2-0-vinst över Stoke innan dess. Everton har inte mycket att slåss om. Motivation slår klass?

6. Crawley – Mansfield: 12

Chansplockar med ettan. Crawley har varit nära en vinst vid ett par tillfällen på sistone… Kan dock finnas risk för utebliven motivation. Mansfield jagar uppflyttningsplats. Kliver på vid eventuellt oavgjort närmare slutet. 12!

7. Exeter – Carlisle: 2

Exeter klara för playoff såhär inför sista seriematchen. Carslie ena foten där, men i riskzonen att missa. Hemmalaget vilar spelare? 2.

8. Grimsby – Plymouth: 2

Gästerna är redan klara för Championship, men kan falla från första- till tredjeplats. Vill se till att stanna på topp. Grimsby fastkedjade i mitten och kan få problem. Tvåan spikas.

9. Hartlepool – Doncaster: 12

Klassiska motivation slår klass? Doncaster klara för Championship – och har tre raka förluster. Loja. Hartlepool kan fortfarande överleva i serien, men måste vinna! Usel form, ja – ger dem ändå bra möjlighet här. Krysset avlägset?

10. Portsmouth – Cheltenham: 1X2

Mer eller mindre betydelselös match, förutom att Portsmouth har chans att hamna i topp. En del heder i det. Men Cheltenham ser bra ut. Skräller? 1X2.

11. Stevenage – Accrington: 1

Given spik, är känslan. Stevenage har toppchans på playoffplatserna medan uppflyttningshoppet släcktes för bortalaget senast. Kommer inte vara speciellt motiverade…

12. Wycombe – Cambridge: 12

Lagen har fortfarande liten – läs: minimal – chans på playoff. Måste vinna och därefter förlita sig på resten. Kör ända in i kaklet? Matchen ska vinnas. Inget mellanting.

13. Halmstads BK – AIK: 1X2

Örjans Vall är ingen rolig plats att komma till. Lite inne på att det kan bli retroaktiv utdelning för HBK, som varit bättre än resultaten antyder. AIK uddlösa och fick bara kryss hemma mot ”Giffarna” senast. Öppet.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

 

Speltips:

Insats: 432 kronor
Minimal vinst vid 13 rätt: 3 479 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 991 300 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 6/5