Spelförslag EttKryssTvå 7/1

Spelbloggare Publicerat: 6 januari 2017

Lördagen bjuder på cupfotboll från England. Bäddar det för skrällar i EttKryssTvå-raden? Blandat, menar vi! Ett system till en kostnad av 432 kr, som kan förvandlas till inte mindre än 153 078 kronor, har spikats ihop!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

1. Birmingham – Newcastle: 2

Gästerna är bredast och spetsigast i Championship, men tappat formen lite på sistone. Borde dock ändå ha utrymme till att satsa på cupen och ska ses med toppchans. Spikas därför mot ett halvdant Birmingham!

2. Blackpool – Barnsley: 1X2

Skiljer två divisioner, men ändå skrällbud. Barnsley har överraskat stort i Championship – reaktion nu i cupen? Blackpool står stärkta av hemmaplan. Givet skrällbud.

3. Bolton – Crystal Palace: 1X

Ännu en skräll? Bolton jagar plats i Championship, men borde ändå varit motiverat upp till öronen i en match som denna. Crystal Palace med allt fokus på att överleva i Premier League. Roterar friskt – och förlorar?

4. Everton – Leicester: 1

Satsas hårt på cupen i Everton? Skulle rädda ett misslyckat seriespel. Leicester med allt fokus på serien och Champions League, det är känslan.

5. Hull City – Swansea: 12

Oväntad trea av Swansea senast. Möter ett minst lika tunt Hull. Lite allt eller ingenting-känsla över den här matchen? Krysset lämnas utanför.

6. Millwall – Bournemouth: 2

Två divisioner klubbarna emellan. Finns utrymme för Bournemouth att satsa på cupen – och man imponerar ofta. Lär spela ut ett klart sämre Millwall, som med den situation de är i kanske inte är fullt motiverade?

7. Norwich – Southampton: 1X

Skrällbud, precis som vi skrivit i vårt speltips inför matchen. Norwich hemmastarkt och ska ses med bra chans. Lämnar tvåan utanför.

8. QPR – Blackburn: 1X2

Svårt, svårt. Intressant att se vilka startelvor som kommer formeras. Gästerna är iskalla medan QPR vunnit två raka, men känns veka över det stora hela. Lämnar ingenting till slumpen.

9. Stoke – Wolverhampton: 1

Trots allt, klasskillnad. Stoke har varit ett stort fiasko under spelåret, men tabellsituationen öppnar upp för en cupsatsning. Etta!

10. Sunderland – Burnley: 1

Rotation åt båda håll? Sunderland står stärkta av 2-2 mot Liverpool senast. Burnley förmår enbart att prestera på hemmaplan. Plockar sällan poäng borta. Ettan kan tas ensam. Krysset med vid större system.

11. Watford – Burton: 1X

Höjer ett varningens finger här – skräll? Burton överraskar i Championship, kan absolut sprattla till. Watford i urursel form. Men tvåan behövs inte.

12. West Bromwich – Derby: 1

Svårt att se Derby satsa speciellt hårt när en PL-biljett jagas. West Bromwich i en bekväm position och är klart bättre, såklart. Hemmaplan på det och spiken smakar bra.

13. Wigan – Nottingham: 1X2

Två – de? – av Championships formsvagaste lag. Att det är en cupmatch betyder att det blir ännu mer svårbedömt än det hade varit i en serielunksfajt. 1X2.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 432 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 16 633 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 153 078 kronor
Spelstopp: 16:00, söndag 2/10