Spelförslag EttKryssTvå 7/11

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2015

Novembers första EttKryssTvå-system skickas ut från vår sida – som alltid till lördagen. Denna innehållet 7 halvgarderingar och en helgardering till en kostnad av 384 kronor. Siktet är på halvmiljonen. 

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

 

Matcher:

1. Leicester – Watford: 1

Fortsatt starka prestationer från Leicester och tredjeplatsen hålls fortfarande. Watford med två fina vinster i följd, men här kommer baksmällan. Svår, svår bortamatch och ettan spikas.

2. Manchester United – West Bromwich: 1X

De röda djävlarna lider fortfarande av offensiv ineffektivitet – vann senast men udden var avtrubbad. WBA ofta försvarsstarka och ettan borde inte lämnas ensam.

3. Norwich – Swansea: X2

Svårt att veta var vi har Swansea; okej insats senast trots 0-3 mot Arsenal. Kan sprattla till och borde ha en bra chans mot ett Norwich med fem raka förluster och sex utan vinst.

4. Sunderland – Southampton: 2

Dra inte för stora växlar av Sunderlands derbyvinst förrförra veckan – hade flyt med rött kort åt andra hållet. Usla bakåt och släppta in sex baljor senast. Southampton starka och plockar en ny, frisk trea.

5. West Ham – Everton: 2

West Ham har varit överraskande bra detta spelår, men känslan är att det borde vända snart. Tuff torsk senast och Everton har bra kapacitet. Skrällspik?

6. Blackburn – Brentford: 1X

Gillar mer och mer vad vi får se av Blackburn. Brentford förlorade senast efter en radda – vissa mer rättvisa än andra – vinster. Ett-kryss borde väl räcka?

7. Bolton – Bristol City: 1X2

Öppet, öppet, öppet. Omöjligt att välja sida mellan ett uddlöst Bolton på hemmaplan och ett ojämnt Bristol.

8. Cardiff – Reading: 1X

Värden uddlös – bara ett mål på de fem senaste men också bara ett insläppt. Gjort det bra på hemmaplan. Reading inte vunnit på fyra matcher, men kryssar ofta. Lämnar favoriten utan kryssat tecken.

9. Charlton – Sheffield Wednesday: 2

Förändringar i ledarstaben för Charlton, men svårt att se det räcka här. Gästerna i tokbra form. Ska skilja en klass.

10. Fulham – Birmingham: 1

Fulham har varit ojämnt på sistone, men borde kunna avverka ett Birmingham vars formkurva pekar neråt. Ettan är spikmaterial till 2,25x.

11. Hull – Middlesbrough: 1X

Ettan mot fyran, en pinne skiljer dem åt. Formtopp för båda sidorna också, men Hull förlorar inte en match av denna betydelse hemma.

12. Rotherham – Ipswich: X2

Rotherham är jumbo av en anledning – håller inte speciellt bra klass. Ipswich helt okej och löser minst kryss.

13. Wolverhampton – Burnley: 12

Svårt att veta varåt det pekar för Wolves. Burnley delad etta och presterar väl – dock inte omöjliga att slå. Allt eller ingenting för värden.

117

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Speltips:

Insats:  384 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 26 862 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 550 191 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 7/11