Spelförslag EttKryssTvå 9/1

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2016

Lördag innebär, som alltid, att vi levererar ett EttKryssTvå-system – Betssons ”Stryktipsdödare” – och detta innehåller tre halv- och två helgarderingar till en kostnad av 144 kronor. Siktet är på 125 000 kronor! Har vi cuplyckan med oss?

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Guide: Såhär spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Sunderland: 1

Hur hårt kan Sunderland satsa på cuperna, nu när de är så i en så pass prekär situation i serien? Känslan är att de inte kliver in med hundra procent, och då blir det åka av mot ett klasser bättre Arsenal.

2. Birmingham – Bournemouth: 1X2

Birmingham jagar uppflyttningsplats till finrummet och möter ett Bournemouth som istället strider för att förlänga kontraktet där. Gästerna skadedrabbat och kan rotera en del. Oddsen missvisande – det är helt öppet.

3. Norwich – Manchester City: 2

Norwich står upp bra; vunnit tre av de fyra senaste. Möter ett City som föll i Ligacupen mot Everton senast och inte brukar vara speciellt bra på resande fot. Men med den rådande klasskillnaden borde väl ändå tvåan vara spikmaterial till 1,55?

4. Nottingham Forest – Queens Park Rangers: 1

Två parter som kryssat mycket på sistone, men när QPR:s formkurva pekar nedåt, pekar istället Nottinghams uppåt. Hemmaplan och form motiverar ettan.

5. Southampton – Crystal Palace: 12

Southampton bröt en usel svit med att vinna med 4-0 över Arsenal – är tillbaka på förlustspåret med två raka just nu. Möter ett Crystal Palace som inte hittat nätet på 270 minuter. Allt eller inget?

6. Watford – Newcastle: 1

Bara att höja på hatten för Watford, för vad de presterat under spelåret. Nu inte vunnit på tre raka, men haft ett oerhört tufft spelschema och ändå följt med bra i svängarna. Newcastle usel form och uddlösa. Ettan är okej.

7. West Bromwich – Bristol City: 1

Mitten i Premier League mot botten i Championship. WBA har två fina treor efter varandra, senast mot Stoke. Bristol City klart sämre och har inte fått smaka segersötman på länge…

8. West Ham – Wolverhampton: 1X2

Lagens formkurvor pekar spikrakt uppåt, men i den här typen av matcher litar undertecknad inte alls på West Ham; när de måste vara spelförande. Wolverhampton stabila och kontrar vasst. Kan skrälla.

9. Huddersfield – Reading: 1X

Huddersfield växer med tiden. Möter ett Reading med stora problem på bortaplan – förlorat sex i följd. Kan dock bättre. Löser kryss? Mja, som bäst…

10. Hull – Brighton: 1

Brighton har fallit ihop som ett korthus efter deras makalöst fina seriestart – inte vunnit på sex matcher efter varandra nu. Hull hemmastarkt och bör vinna utan problem. 1,85x smakar.

11. Leeds – Rotherham: 1X

Vaknat till liv, men kanske försent för att utmana i serien. Cupen en bra chans för Leeds att skörda framgångar; är formstarkt, men har vissa problem att vinna matcher. Bortasvagt Rotherham lär försöka bevaka från start. Kan stå med kryss efter 90 min?

12. Middlesbrough – Burnley: 1X

”Boro” skövlar undan de mesta motståndet i serien. Imponerar rejält. Burnley har inte vunnit på fem raka bortamatcher, men kryssar ofta. Trots allt ett toppmöte, Championship-mått mätt, och x:et tas med.

13. Sheffield Wednesday – Fulham: 1

Andra mötet mellan lagen på en vecka. Senast omvänt, då vann ändå Wednesday med ett mål mot noll. Har flyt och kan spikas mot ett mediokert Fulham.

ettkrysstvå nioett

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

 

Insats:  144 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt:  1 798 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 124 721 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 9/1