Speltips, Ajax – Celta Vigo 3/11: Favorit i repris – målspelet testas!

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2016

Vi skiftar blad – från Champions League till Europa League. 21:05 står holländskt mot spanskt – Ajax och Celta Vigo. Gästerna är i fantastisk målform och när Ajax är ena halvan av en match blir det alltid full rulle. Målpolletter investeras!

Grupp G:s höjdare är det som möter varandra. Ettan och tvåan; båda, tre matcher in i händelserna, utan förlust.

På toppen av kullen har vi Ajax, med två inkasserade vinster och ett kryss. Strax där bakom hittas just Celta Vigo med en seger och två oavgjorda, alltså med två pinnar som skiljer dem åt. Glappet ner till Standard Liége är på fem respektive tre pinnar och i botten hittar vi Panathinaikos på ynka pinnen.

Hos Ajax ser formen bra ut. De är tvåa i den holländska serien och har hakat på Feyenoord i titelkampen; senaste förlusten kom i augusti och man spelade oavgjort borta mot den nämnda konkurrenten den sista veckan i oktober. Senast? 1-0-trea mot Excelsior.

Gästerna har desto större problem i spanska Primera División. Faktum är att de inte är bättre placerade än nia i tabellen. Topp fem håller på att rycka ifrån, men såvida en Europabiljett kan hämtas in – vilken även sjätteplatsen innebär – får det ses som positivt. Rätt bra form, men svajiga prestationer på sistone.

Samma spel som senast

Senast när dessa möttes, för exakt två veckor sedan, slutade det oavgjort i Spanien – 2-2. Det innebar att vårt BLGM-spel prickade utan problem, och precis som förutspått blev det en öppen och underhållande match.

När Ajax är ena halvan av en match blir det alltid full rulle; de står för det naiva, unga – men har också enorm talang i truppen. Matcherna blir ofta svängiga och i sin tur målrika; sex av deras sju Europamatcher detta spelår, Champions – och Europa League inräknat, har bjudit på mål åt båda håll.

Nu kommer ett, för tillfället, oerhört svajigt Celta Vigo på besök. De levererar stort framåt, men defensiven imponerar inte alls. 3-3 senast borta mot Las Palmas och tre raka har innehållit mål såväl framåt som bakåt.

Så, som ni förstår; tanken är – målrikt.

Men eftersom krysset är ett resultat som båda parter borde köpa på förhand – det skulle innebära att de fortfarande sitter i förarsätet – föredrar vi BLGM-spelet över målöverspelen.

BLGM – ja spelas till 1,93 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 500 kronor att spela för vid bara 500 insatta här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 3/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: