Speltips Aldosivi – Boca Juniors 9/11: Buenos Aires-derby

Martin Efvergren Publicerat: 8 november 2021

Det vankas derby i den argentinska ligan då de två Buenos Aires-lagen Aldosivi och Boca Juniors drabbar samman. Matchen spelas natten till tisdag den 9 november 2021 med avspark kl 01.15 svensk tid.

Aldosivi – Boca Juniors

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

CA Aldosivi har en ganska kämpig säsong bakom sig och strider i bottenskiktet av den argentinska Primera Division. Efter 19 spelade matcher har man tagit 21 poäng och ligger på en 20:e plats i tabellen som består av hela 26 lag.

Under september-oktober hade man en förlustsvit på åtta raka matcher. Därefter har den forne anfallsstjärnan Martin Palermo tagit över rodret och det har givit ett uppsving. Man kommer nu till den här matchen med fyra raka matcher utan förluster av vilka man vunnit två och kryssat två. Därtill har man endast släppt in ett enda mål på dessa fyra matcher.

Senast, för en vecka sedan, spelade man 0-0 borta mot Central Cordoba och dessförinnan vann med 2-1 hemma mot Arsenal. Läget ser med andra ord ljusare ut för Aldosivi inför det stundande Buenos Aires-derbyt mot Boca Juniors.

CA Boca Juniors har inte heller de, med sina mått mätt, någon strålande säsong bakom sig. De ligger just nu på en åttonde plats i tabellen då man tagit 30 poäng på 19 matcher.

Man vann i torsdags mot Argentinos Juniors i den argentinska cupen men man har förlorat sina två senaste ligamatcher. Senast föll man med 1-0 hemma mot Gimnasia La Plata och dessförinnan med 2-0 borta mot Velez Sarsfield.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Aldosivi på uppgång

Boca Juniors är förstås storebror i den här relationen mellan dessa två Buenos Aires-klubbar. Hos spelbolagen ses man också som relativt stora favoriter då ett spel på bortalaget ger omkring 1.63 gånger insatsen.

Men ett derby är alltid ett derby och lillebror Aldosvi kommer med en positiv trend. Senast lagen möttes vann Boca Juniors hemma medan det första mötet på Aldosivis hemmaarena slutade 1-1.

Totalt sett har Boca Juniors varit det bättre laget den här säsongen och Aldosivi ligger aningen pyrt till i bottenskiktet av tabellen. CABJ är rättmätiga favoriter men än mer lutar det åt att det här kommer bli en jämn, tät och målsnål batalj.

Boca Juniors har gått mållösa från sina två senaste ligamatcher och Aldosivi har sedan Martin Palermos tillträde funnit en defensiv trygghet. Man har hållit nollan i 3 av sina 4 senaste matcher och bör vara inställda på att bygga vidare på den utvecklingen som underdogs i det här rivalmötet.

Boca-tränaren Sebastian Battaglia förfogar över det starkare manskapet på pappret men det här lär nog inte bli någon enkel match. Jag tror att Aldosivi kommer kunna stå upp ganska väl och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 1.62 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.62
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 01:15, tisdag 9 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: