Speltips Almeria – Real Madrid 19/8: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 19 augusti 2023

En förmodat tuff uppgift väntar för Almeria då man gästas av Real Madrid i den andra omgången av La Liga. Matchen spelas lördag den 19 augusti 2023 med avspark kl 19:30.

Almeria – Real Madrid

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Almeria lyckades, med nöd och näppe, hänga kvar i La Liga förra säsongen. Man knep till slut 17:e-platsen med en poängs marginal ner till Real Valladolid på nedflyttningsplats.

Till den här säsongen har man tillsatt en ny huvudtränare i Vicente Moreno som senast kommer från Saudiarabiska ligan, men som även har förflutet i Espanyol och Mallorca.

Moreno fick dock ingen succéstart då man gästades av Rayo Vallecano i ligapremiären förra fredagen. Inom loppet av åtta minuter drog man då på sig två straffar, vilket gav ett 2-0-underläge som skulle stå sig matchen igenom. Nu väntar så en på pappret än tuffare prövning då man gästas av Real Madrid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget skrälläge

Förra säsongen blev något av ett mellanår för Real Madrid och det är lätt att förstå varför då man kom från en säsong där allt studsade deras väg. Nu går man in i den här säsongen utan sin härförare Karim Benzema, men med ett mittfält som ser väldigt intressant ut sedan Jude Bellingham anslutit. Samtidigt har man också tvingats värva in Kepa från Chelsea sedan Courtois drabbats av en korsbandsskada bara dagar innan premiären förra helgen.

Trots det stod man för en solid insats på bortaplan mot Athletic Bilbao i lördags. Den tillfällige ersättaren i målet, ukrainaren Andrei Lunin, kunde då hålla nollan och stjärnförvärvet Bellingham gjorde ett av målen när Real Madrid vann med 2-0.

Almeria och Real Madrid möttes senast på Santiago Bernabéu i slutet av april och det slutade då i en 4-2-seger för hemmalaget. När de möttes i Almeria i La Liga-premiären för ungefär ett år sedan blev det jämnare, men Real Madrid vann med 2-1 efter att ha vänt från underläge.

Inför den här matchen gäller Real Madrid förstås som klara favoriter. Ett rakt spel på bortalaget ger omkring 1.40 gånger insatsen.

Topplagen brukar vara som minst orubbliga så här i början av säsongen, men jag skymtar ändå inget direkt skrälläge här. Real Madrid behöver hitta sin nya identitet utan Benzema, men i övrigt sitter de flesta bitar på plats. Insatsen i premiären var stabil och jag tror att man kommer höja sig ytterligare till den här matchen. Mitt spel blir Real Madrid -1.25 (asian hcp) till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1.25 (asian hcp)
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, lördag 19 augusti 2023
TV: 
Stream:  Cmore