Speltips, Anderlecht – Tottenham 22/10: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 21 oktober 2015

Tottenham har haft svårt att nå ända fram under den senaste tiden, men bör ses med god möjlighet att plocka en färsk trea i torsdagens bortamatch mot Anderlecht.

1. Tottenham, 2: 1-1-0, 4 poäng, +2
2. Qarabag, 2: 1-0-1, 3 poäng, -1
3. Monaco, 2: 0-2-0, 2 poäng, +0
4. Anderlecht, 2: 0-1-1, 1 poäng, -1

Grupp J är fortfarande öppen, men tiden rinner ifrån Anderlecht. Det måste bli en pinne här, allra helst tre. Tottenham kan vara mer avslappnade.

En tredjeplats i den förra upplagan av Champions League gruppspel slussade Anderlecht vidare till slutspelet i EL, där man åkte ur direkt mot Dinamo Moskva med 1-3 över två matcher. En del glädjemoment, men givetvis var man inte nöjda över det. Ser ut att kunna ännu värre nu – risken att missa slutspelet är stor.

Även Tottenhams Europaäventyr slutade i sextondelsfinalen, men det mot ett starkt Fiorentina. Inte helt oväntat, även om man borde kunnat hålla jämnare strå. I gruppspelet hade man landat på andraplatsen, strax efter Besiktas och före Asteras samt Partizan.

Halvsäkrar oss

Tar alltid lite emot att spela på de engelska lagen i de europeiska cuperna – det brukar nämligen inte vara speciellt lyckosamt. Kan dock inte blunda för oddsen vi får för spelen i Tottenhams favör och fastnar speciellt för ett på den asiatiska handikappmarknaden.

Tror inte att Anderlecht har varken kapaciteten eller formen att vinna över Tottenham just nu. Gör det bra i den inhemska serien, eller ja; ungefär som väntat. Sämre här i Europa; ”bara” 1-1 hemma mot Monaco och därefter en 0-1-förlust över Qarabag – oacceptabelt och otillräckligt om man ska nå slutspelet.

Tottenham har radat upp tre raka kryss, men borde ha vunnit senast mot Liverpool. Skapades en hel del, men motståndarnas keeper blev matchhjälte med flera makalösa parader. Spelet klickade fint och man har stått för bra prestationer i de två inledande gruppspelsmatcherna.

Fortfarande en del namn på skadelistan för ”Spurs”, men problemen är inte överdrivet stora. Samma manskap stod för en kalasprestation mot Liverpool.

Tottenham -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid oavgjort – spelas till 2,08x hos Unibet. Fullt okej ner till dubbelt.

Speltips:

Speltips: Tottenham -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 22/10
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Anderlecht 3,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 titanbet logo
Tottenham 2,45 betrally logo
Över 2,5 mål 2,02 unibet logo
Under 2,5 mål 1,85 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: